Troy: Het is 1193 voor Christus. Paris, de prins van Troje, wordt verliefd op Helena, koningin van Sparta, en Helena gaat met hem mee naar Troje, zonder dat haar echtgenoot -koning Menelaos- dat weet. Dit zorgt er voor dat beide koninkrijken in oorlog met elkaar raken. Er vindt een bloedig slagveld plaats rond Troje. Achilles was de grootste held bij de Grieken, terwijl Hektor, de oudste zoon van de koning van Troje, de hoop van de inwoners van zijn stad was.
×
Troy
Het is 1193 voor Christus. Paris, de prins van Troje, wordt verliefd op Helena, koningin van Sparta, en Helena gaat met hem mee naar Troje, zonder dat haar echtgenoot -koning Menelaos- dat weet. Dit zorgt er voor dat beide koninkrijken in oorlog met elkaar raken. Er vindt een bloedig slagveld plaats rond Troje. Achilles was de grootste held bij de Grieken, terwijl Hektor, de oudste zoon van de koning van Troje, de hoop van de inwoners van zijn stad was.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (7)Troy
Geschreven door: Johan
   16-09-2012
Goede film, aanrader!!!!!!!
Geschreven door: Elselotte
   07-05-2012
Ontzettend goede film!
Ik hou van de acteurs en de actie die er in de film zit. Dit is helemaal mijn genre!!
Daarnaast maakt de romantiek het brute wat minder erg en fijn om naar te kijken!
Geschreven door: Ahmet
   01-03-2012
Ik heb veel verhalen gehoord dat dit een hele goed film is, ik heb hem nog eerlijk gezegd niet gezien, maar ik denk dat ik hem maar eens vandaag ga huren en ga bekijken. dus ik geef de film nu al een 9, en hoop dat het echt een hele leuke film zal zijn.
Geschreven door: Carien
   08-08-2011
Prachtige cast, zeer goed geacteerde spektakelfilm waarmee flink geld is ingezet. Alle thema's komen naar voren; oorlog, liefde, verraad, dood en natuurlijk verliefd worden op iemand wat niet zo handig is. De verklaringen waarom een oorlog uitbreekt zijn de besluiten van een man die gebaseerd zijn op enkelvoudige emoties. Met indrukwekkende kostuums, waardoor je jezelf in die tijd kan plaatsen. Het kijken zeker waard.
Geschreven door: patrick
   23-02-2011
Het was een super leuke film. Vooral toen het paard van troje kwam en toen ze de stad afbrandden. Dat vond ik het leukst, maar niet leuk om mee te maken.Ik denk dat ik de film een cijfer: 9 geef.
Geschreven door: sebo
   09-11-2010
mooi film die ik heb gezien
en ook mooi verhaal.
Geschreven door: Anne
   09-11-2010
Mooiste film die ik ooit gezien heb. Met echt topacteurs zoals Orlando Bloom, Brad pitt en Eric Bana. Zo'n mooi verhaal. Echt heel jammer dat Hector en Achilles allebei dodd gaan. dit was echt de eerste film waar ik bij moest huilen.
Schrijf zelf een review
loading