The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Vier Britse kinderen...
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

Familie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 2 u 15 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Vier Britse kinderen worden naar het buitenhuis van een professor gestuurd, waar ze veilig zullen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze vinden een magische garderobe, waarmee ze in het mysterieuze land Narnia kunnen komen. Het land wordt overheerst door een slechte heks en om haar te kunnen verslaan, moeten de kinderen leeuwenkoning Aslan vergezellen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ooeeh ik wil ook zo'n kast

Reviews

Anoniem
Goede film
Mohamed
Heel mooi verhaal. Goed script. Lang over nagedacht als je de film bekijkt van begin tot eind. Mooi begin, middenstuk en eind. Script zit dus goed in elkaar. Verfilming is heel mooi. Goede beeldkwaliteit dus een echte A film. Acteurs zijn perfect en goed in de rol. Ook de gebruikte demonen in de film zijn goed verbeeld naar de kijker toe. Echt een mooie fantasiefilm. Regisseur heeft het boek mooi verfilmd.
Een dikke 9+
Anoniem
Geweldige familiefilm voor kinderen van 8 jaar en ouder. Ook voor ouders boeiend tot op het einde. Net zo spannend als de Harry Potterfilms, maar er zijn minder griezelige wezens, die het op de kids gemunt hebben. Zeer de moeite waard!
loading