London Heist (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jack Cregan, een crimineel, familieman en gewapende overvaller, is uit op wraak. Wanneer Jack's vader op brute...
London Heist

London Heist

Actie
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 31 min

Jack Cregan, een crimineel, familieman en gewapende overvaller, is uit op wraak. Wanneer Jack's vader op brute wijze vermoord wordt en het geld van de overval op de luchthaven van Heathrow gestolen wordt, beseffen Jack, zijn neef Sammy en de andere bendeleden maar al te goed dat er meer achter het gestolen geld en de moord zit. De onthullingen die volgen dwingen Jack niet alleen nog een laatste gevaarlijke overval te plegen maar ook wraak te nemen op alle betrokkenen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om London Heist aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Louis
Gewoon (weer) een lekkere actiefilm uit de UK. Goede verhaallijn met leuk plot. Paar criminelen worden uiteindelijk gemanipuleerd in een situatie die geen winnaars kent.
loading