Logan (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan zich over de zieke Professor X in een schuilplaats op de grens met...
Logan

Logan

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 2 u 12 min

In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan zich over de zieke Professor X in een schuilplaats op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap. Maar als een jonge mutant op de vlucht voor duistere krachten zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen.

Wolverine Strijd Emotioneel Veroudering Rauw Toekomstig Grensgebieden

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of -
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Logan.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Geert
Logans', the Wolverine, beste dagen blijken voorbij.Samen met Prof Xavier zijn ze op de dool,op zoek naar een laatste plaats om te rusten wanneer het lot van enkele onschuldigen hun aandacht trekt.Samen zullen ze hun laatste krachten aanwenden om deze te beschermen.De film is helemaal anders dan de Wolverine en X-men films, de sfeer is ook donkerder en de innerlijke struggle komt meer aanbod.Je voelt ook dat het verhaal op is,de spanning is weg maar het slot van het verhaal is goed gebracht en anders dan de meeste helden films.Een waardig The End.

Reviews

Hottenhuis
Een x-men film; maar dan anders. Het speelt zich af in een toekomst waar mutanten vrijwel uitgestorven zijn, en Wolverine en Professor X als twee van de weinigen nog over zijn. Het is interessant om de anders (letterlijk) onkwetsbare Wolverine na 8 films een keer helemaal anders, namelijk oud, kwetsbaar en kapot. Ook qua toon is Logan een stuk minder blijgeestig dan voorgaande x-men films waardoor de personages veel meer op de voorgrond komen. Verder is Logan "R-rated‚ÄĚ, dus als je al jaren zit te wachten op het moment dat Wolverine zijn klauwen eens echt in iemand zinkt zit je hier goed!
Tim
Deze film geeft een blik op de toekomst van de x-men, helaas geen mooie toekomst.
Zelfs een toekomst met bijna geen mutanten meer, tenminste dat denkt iedereen.
De mensheid doet nog steeds experimenten op mutanten en sommige mutanten verliezen hun kracht.
Komt dit nog goed? Kijk naar de film en ontdek het :-)
loading