After Earth (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Catastrofes hebben de mensheid ertoe gedwongen om de aarde te ontvluchten en op een andere planeet een nieuw bestaan...
After Earth

After Earth

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 36 min

Catastrofes hebben de mensheid ertoe gedwongen om de aarde te ontvluchten en op een andere planeet een nieuw bestaan op te bouwen. Generaal Raige maakt met zijn 13-jarige zoon, Kitai, een ruimtevlucht. Hun schip crasht op de levensgevaarlijke aarde en Raige raakt zwaargewond. Om het leven van zijn vader te redden, moet Kitai met gevaar voor eigen leven op zoek gaan naar het reddingsbaken dat ze tijdens de crashlanding zijn verloren.

Visueel indrukwekkend Spannend Gespannen Overleving Futuristische technologie Toekomstig Ruige natuur

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Te gekke film !!!!!!!

Reviews

Anoniem
De verwachtingen waren redelijk hoog maar uiteindelijk valt de film toch tegen. Verhaal is niet verkeerd. Het idee van het verhaal is wel goed maar er kan meer mee worden gedaan lijkt me. Wel mooie beelden. Vader en zoon samen in een film maakt het wel weer enigszins bijzonder.
Anoniem
Leuke en goede film.
Heel erg vermakelijk om naar te kijken.
Anoniem
Weer een film waarin Will Smith met zijn zoon speelt. Deze film is in het begin een beetje vaag, maar wordt naarmate de film voort gaat beter om te begrijpen. Het is wel een echte fictiefilm waarbij aliens of raar uitziende monsters niet worden weggelaten. Vooral de zoon speelt hierin de hoofdrol met zijn vader als extra oren en ogen op de achtergrond. Het is spannend en je vraagt je telkens af of hij het nou wel of niet gaat redden. Film kijkt lekker weg en is een aanrader voor een zaterdagavond.
Anoniem
Wel een makkelijke film voor Will, er had wat meer actie en meer van earth laten zien
Anoniem
Op zich een goede film. Af en toe wat traag, maar mooie effecten en mooie beelden. Niet altijd even geloofwaardig, maar wel vermakelijk. Vader en zoon acteren goed langs elkaar. Niet teveel verwachten van de dialogen, maar gewoon lekker relaxed kijken en het over je heen laten komen. Wel een aanrader voor SF liefhebbers. Moet zeker een keer gezien worden.
Anoniem
This to me is the best film by Will Smith to date next to iRobot and he continues to advance the Science Fiction genre. This film has practically no flaws and is of very high quality. The breathtaking scenes, heart pounding action, humor and moral/philosophical statements about what will come of our future in a post-apocalyptical time.
Anoniem
Erg goede SF met Will Smith. 4 sterren.
Anoniem
Wel leuk en spannende verhaallijn, maar pas op het einde zie je pas dat het jongetje gaat vechten met zo'n beest. Bah jakkes hihi.
Shirley
Een hele leuke SF en tegelijkertijd een hele leuke familiefilm. Alles wat in een SF hoort is er ook. Aliens, monsters, gevaar en mooie opbouw van de spanning. Echt het kijken waard. Oh ja en de verhaallijn: vader en zoon storten neer nadat de hele bevolking geŽvacueerd is van de aarde, weer...Ja op de aarde die nu onbewoonbaar is voor mensen. En dan begint het avontuur...
Anoniem
Ik vond de film best interessant. Will Smith maakt een film over het herstellen van de band tussen vader en zoon. Hij, succesvolle generaal en zijn zoon, niet zo succesvol cadet, gaan samen op een trainingsmissie. Na een ongeluk komen ze op aarde terecht.
Nicole
Wow, ik was zeker blij verast met deze film en vond hem ook kei goed, maar dan kun je toch weer zien (ook aan de vorige reviews) dat iedere kijker een eigen smaak heeft. Wat ik vooral heel leuk en apart vond is dat Will Smith, samen met zijn eigen zoon in deze film speelt. Jaden Smith die overigens de hoofdrol neerzet als Kitai, doet dit geweldig goed. Als Kitai en zijn vader Cyber door een crash vast komen te zitten op Aarde, die al duizenden jaren geleden verlaten is, komt het allemaal aan op de jonge Kitai om een noodsignaal te versturen, maar... Kitai en zijn vader zijn niet alleen? Ik heb de film ervaren als een mooi, indrukwekkend en spannend avontuur, waarin je veel meeleeft met vader en vooral zoon. Geweldig hoe hun band sterker wordt. Verder is de uitstraling van de filmset, kostuums, techniek etc. erg goed in beeld gebracht. Voor de liefhebber zeker waard om te kijken!
Anoniem
Wat een slecht gespeeld verhaal is dit zeg. Net zo slecht als Space Troopers. Nee, schieten met een klappertjes pistool op een monster werkt niet. Gek hŤ?
Anoniem
Ik vond deze film erg goed om samen met je kind(eren) er naar te kijken. Het gaat in principe om de band tussen vader en zoon. Mooie special effects. Ik vond de alien waar de zoon tegen moest vechten aan het eind wat ongeloofwaardig, maar goed, het is science fiction. Ik vond het een leuke film op een ontspannen avond met mooie beelden.
Anoniem
Eerlijk gezegd vond ik deze film knap in elkaar gezet, maar het kon me absoluut niet boeien. Ik vond de verhaallijn nogal slap en het kwam mij over als een film die speciaal geschreven was om de twee heren hun ego te boosten. Ik heb hem afgekeken, maar moet zeggen dat ik het helemaal niks vond. De geanimeerde beelden waren wel knap.
Anoniem
Op zich geen onaardige film, echter ik vond de verhaallijn enigszins eenvoudig en hoewel Will Smith meespeelt is toch zijn zoon de echte hoofdrolspeler. Film is wel mooi van opzet met mooie natuurshots, echter heel erg spannend wil ik het niet noemen. Het is een onderhoudende SF-film die in principe meer gaat over de moeilijke band tussen vader en zoon. Als je enige humor zoekt in deze film, iets waar Will Smith toch wel om bekend staat, dan heb je pech.
Anoniem
Een mooie film over de relatie tussen vader en zoon maar dan gesitueerd in de toekomst als de aarde een zeer vijandige planeet voor mensen is geworden. Het verhaal is niet nieuw maar de manier waarop het zich afspeelt wel. Vader en zoon ontdekken elkaar op afstand en door de dreiging van buitenaf. De beelden van de aarde zijn erg mooi en zeer realistisch, en dat geld ook voor de special effects. De scŤne met de adelaar vond ik erg mooi.

Toch geef ik maar 3 sterren en dat komt doordat de magie tussen vader en zoon eigenlijk ontbreekt en het menselijke aspect hierdoor erg vlak is. Misschien door dat ze echt vader en zoon zijn.
Anoniem
superleuukk
Anoniem
Mijn zoon had de film uitgezocht en we hebben met veel plezier gekeken. Niet een heel spannende film, maar absoluut de moeite van het kijken waard met heel mooie shots. Will Smith heb ik meer zien schitteren. Leuk gegeven dat vader en zoon samen in een film spelen.
Ilana
Als SF-liefhebber vond ik deze film best aardig. Will Smith en zoon Jaden zijn beide goede acteurs, alhoewel Will in deze rol wat minder 'uit de verf' komt; het is echt niet slecht. Er zitten ook wel aardige scŤnes in en het is zelfs af en toe best spannend. Als ze zeggen 'zeer ongeloofwaardig'; het is dan ook SF en daar houd je van of niet en dan neem je ook e.e.a. natuurlijk met een korreltje zout! Gewoon een leuke film!
Anoniem
Een verrassende film met pa en zoon Smith. Goede actie en goed verhaal.
Geert
Ik ga niet veel woorden gebruiken om punten te verzamelen, prachtige film 10/10
Junita
Mooie film tussen een vader en een zoon. De band herstelt langzaam naarmate zijn zoon voor moeilijke keuzes en opdrachten komt te staan. Mooie film en mooie omgeving. Je gelooft haast echt dat Earth niet meer bestaat. Superspannend is de film niet maar kijkt lekker weg.
Geert
Mijn hoge verwachtingen werden niet ingelost bij deze film. Het gaat eigenlijk over een moeilijke vader-zoon relatie maar dan in een SF kleedje. Will Smith moet niet veel doen en komt inderdaad als een militaristische ongeÔnteresseerde vader over, voor mij een rol die niet aan hem besteed is. Wel mooie beelden en mooi gefilmd. Maar zowel het verhaal als de acteurs konden me niet boeien, jammer.
Anoniem
After Earth is een geheel nieuwe versie van het thema 'wie is toch de man die elke zondag het vlees komt snijden?'. Will Smith maakt een film over het herstellen van de band tussen vader en zoon. Hij, succesvolle generaal en zijn zoon, niet zo succesvol cadet, gaan samen op een trainingsmissie. Na een ongeluk komen ze op aarde terecht. De planeet die al zo lang geleden door de mensheid verpest is en nu opnieuw geevolueerd is, zonder mensen, en uiterst vijandig. Zoonlief moet de hete kolen uit het vuur halen. Niet zeuren over de teksten, gewoon kijken naar de schitterende beelden en animaties. 4 sterren
Anoniem
Persoonlijk vond ik deze film niet erg verrassend. Het was wel een leuke film om te zien met hele mooie achtergronden en grafische beelden, daar hebben ze zeker wel veel aandacht aan besteed. Ook vond ik Jaden Smith erg goed acteren, wel jammer dat Will Smith bijna niet aan bod kwam in deze film. Ook het einde vond ik vrij abrupt daar hadden ze naar mijn mening wel iets meer aandacht mogen besteden. Al met al was het wel een entertainende film..
Anoniem
De rating van 2 sterren is wel erg laag voor deze film. Ik vond het toch wel een behoorlijke film. Geen hoogstaand verhaal en een wat te serieuze Will Smith. Genoeg actie en avontuur en toch wel hele mooie shots. Ik heb eigenlijk wel genoten van deze film en als liefhebber van het genre geef ik het 4 sterren.
Louis
Had eerder niet zulke positieve reacties voorbij zien komen, en gewacht op het beschikbaar komen op internet. M.i. film technisch netjes en aardig gefilmd. Maar verder wat een zwakke film. Dialoog (zelfs wetend dat een SF film waar HET dialoog niet automatisch het beste hoeft te zijn) was niets zeggend. Smith zit volledig op de automatische piloot (heb hem namelijk beter gezien), tja categorie laat maar zitten. Resume: techniek een 7, verhaal een 5, acteren een 3, gem. 4, helaas!
Anoniem
Best wel coole SF. Grappig om te zien wat voor beeld de makers hebben van de ontwikkelingen in de evolutie op aarde. Deze is behoorlijk ongeloofwaardig, maar wel vermakelijk. Ook doen vader en zoon Smith het best goed. Ik vind het een leuke en interessante kijk op wat zou kunnen aan technische ontwikkelingen.
Een aanrader voor de SF liefhebber.
Alexander
Deze avonturenfilm van M. Night Shyamalan is een gemiste kans. Het door Will Smith bedachte verhaal is niet bijzonder origineel, maar het is desondanks zijn simpelheid wel tamelijk leuk. Jaden Smith, de zoon van Will, is vrij goed in de hoofdrol, maar zijn acteerprestatie is nu ook weer niet ophefmakend. Het is eerder gewoon voldoende. Dit kan niet over heel de lijn gezegd worden van Will Smith: hij laat het in het tweede deel van de film wat afweten.
Het tempo ligt tamelijk goed, maar af en toe komt er een inzinking en wordt het plots ietwat langdradig. De landschappen zijn mooi. De decors en de attributen zijn in orde, alhoewel ze niet allemaal even denderend zijn. Niet alle speciale effecten zien er goed uit. Sommige dieren zien er vreselijk nep uit en bewegen erg onrealistisch. Het monster (de Ursa) ziet er zelfs gewoon belachelijk uit. Het zijn nu echter net deze effecten die superbelangrijk zijn in een sciencefictionprent als deze. Spijtige zaak dus!
loading