Alien (1979) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De bemanning van een intergalactisch vrachtschip ontdekt op een onbewoonde planeet een ruimteschip dat een noodsignaal...
Alien

Alien

Actie Sciencefiction 8.25
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:1979 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 52 minuten

De bemanning van een intergalactisch vrachtschip ontdekt op een onbewoonde planeet een ruimteschip dat een noodsignaal uitzendt. Crewleden Kane, Lambert en Dallas gaan aan boord van het onbekende schip en Kane vindt in de catacomben een onbekend organisme dat zich meteen aan zijn gezicht vasthecht. Niet lang daarna baart hij een verschrikkelijk monster dat systematisch jacht maakt op de doodsbange crewleden.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
Alien

Reviews (1)

8.25/10.0
8
Karen
13-06-2020
Filmklassier van Ridley Scot van eind jaren 70. De zevenkoppige crew wordt geconfronteerd met een buitenaardse parisitaire levensvorm die dood en verderf zaait. Een en ander wordt nog gecompliceerd doordat the company brood ziet in de gewelddadige aliens. Ellen Ripley een lid van de bemanning is uiteindelijk zo vindingrijk en daadkrachtig dat ze het monster dood, ondanks menselijke tegenwerking. Klassieker die nog steeds actueel en de moeite waard is om te kijken.
loading