Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Wat voor wonderbaarlijks staat je allemaal te wachten in de fabriek van Willy...
Sjakie en de Chocoladefabriek

Sjakie en de Chocoladefabriek

Familie Kids Komedie
7.61 Taal:Nederlands Jaar:2005 Duur:1 u 50 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Wat voor wonderbaarlijks staat je allemaal te wachten in de fabriek van Willy Wonka? Je kunt er velden van zacht, muntig suikergras verkennen in de Chocoladekamer... langs de Chocoladerivier varen in een boot van roze suiker... je kaken lam kauwen op Eindeloze Toverballen in de Uitvindkamer... de getalenteerde eekhoorns gadeslaan in de Notenkamer en naar de Televisiekamer reizen met de Grote Glazen Lift. Je zult er heel wat ontdekken wat grappig is en een klein beetje wat geheimzinnig is... en een avontuur zo zoet en heerlijk als een reep van Wonkas allerlekkerste chocolade.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
Stereo 16:9

Reviews (17)

7.61/10.0
10
Kim
28-10-2017
Erg leuke film met fantastische special effecten. Een must voor families
7
Anoniem
22-12-2013
Leuke kinderfilm, de film heeft iets magisch waardoor de kinderen de gehele film. Gefascineerd blijven kijken. De rol van Willy Wonka is Johnny Depp op het lijf geschreven als rare vogel zijnde ;) aanrader voor kinderen vanaf een jaar of 6!
8
Anoniem
22-12-2013
Leuk
9
Brian
06-10-2013
Het was een schitterend familiefilm, heel mooi voor kerst of een regenachtige dag. Echt geschikt voor de hele familie. Mijn zoontje lag heel vaak in een deuk
10
Peter
20-01-2013
We hebben met z'n allen met plezier genoten van deze film. We keken er met veel plezier naar.
9
Anoniem
16-12-2012
Heerlijke, licht bizarre familiefilm. Heerlijk, want goed verhaal over vervelende kinderen die krijgen wat hen toekomt, verteld met veel absurdistische humor. Bizar door de vele visuele hoogstandjes. Een genot om naar te kijken.
8
Yk
27-10-2012
Bij uitstek een goede familiefilm. Mooi rond plot met een happy end uiteraard. Boek niet gelezen, maar dat hoeft niet voor de film. Depp speelt weer een uitmuntende rol. Voor jong en oud is deze film geschikt, dus zeker een aanrader voor iedereen. Thuis lekker voor de buis, prima voor de zondag. Krijgt van mij een dikke 8.
8
Djieny
25-10-2012
Een leuke film voor hele gezin, maar persoonlijk vond ik de oude originele film het leukste.
10
Sil
22-10-2012
Johny Depp zoals we gewend zijn! Eigenlijk nog geen slechte film van hem gevonden. Hij is van alle markten thuis en in deze film waan je jezelf in zo'n snoepfabriek. Ik heb hem al eens eerder gezien en nu weer met de kinderen erbij. Ze kunnen er geen genoeg van hebben. Heerlijk genoten en de beelden zijn fantastisch gemaakt. Vervelend voor mij zijn de herinneringen aan de tandarts, vandaar ook geen snoeperd gelukkig.
7
Anoniem
29-08-2012
Sjakie en de Chocolade Fabriek ziet er prachtig uit, en - typerend voor Tim Burton - is in al zijn kleurrijke fantasieaankleding minstens zo verontrustend als ontroerend. Johnny Depp is natuurlijk de grote attractie, maar ondertussen zou je willen dat hij zijn talent weer eens wat meer aan zijn acteren zou besteden, in plaats van aan het creŽren van typetjes. Geen probleem natuurlijk in deze film, waar alle karakters karikaturen zijn. En boontje komt om zijn loontje: uiteindelijk krijgt ieder precies wat hem toekomt, net als in het boek van Roald Dahl. De uitzinnige vormgeving, met natuurlijk een leger Oempa Loempa's - allemaal gespeeld door een enkele acteur, en het duidelijke plezier waarmee de film is gemaakt, maken dit een aanrader voor eenmalig gebruik, maar uiteindelijk niet een film die echt blijft hangen. En niet geschikt voor de allerkleinsten.
8
Anoniem
27-07-2012
Heel mooi gemaakt. Echt een leuke familiefilm.
7
Monique
25-07-2012
De film is in een MODERN nieuw jasje gestoken. De oude voldoet meer aan de fantasie die er door opgewekt hoort te worden. Deze is killer van verhaal en de oude versie vrolijker en warmer. Ik heb ze allebij gekocht, maar mijn voorkeur gaat uit naar de oude versie. Ze zouden eens ECHT een nieuw deel 2 moeten maken, maar dan in de vom van de oude versie, die heeft meer kleur en fantasie.
9
Anoniem
03-07-2012
Na het boek Sjakie en de Chocoladefabriek van Roald Dahl te hebben gelezen en na de oudere versie van de film te hebben gezien, wilde ik heel graag de nieuwe film zien. De verhaallijn verschilt wel van het boek en de oudere versie, maar ik vind het helemaal super. Erg mooie special effects gebruikt voor de omgeving etc. wat het kijkplezier nog meer vergroot. Vooral de rol van Willy Wonka wordt erg goed neergezet door Johnny Depp. Zeker het kijken waard, ook voor kleinere kinderen!
10
Anoniem
23-01-2012
Johny Depp op zijn best. Vol humor en avontuur. Dus zeker het kijken samen met kinderen waard!
8
mieke
27-06-2011
Niet zo goed als de eerste versie... maar toch schitterend, net gekeken met mijn zoon van acht :)
8
koen
29-01-2011
Het was een leuke film voor het hele gezin
9
judit
18-12-2010
Uitstekende kinderfilm - ook een aanrader voor volwassenen! Veel fantasie, mooie beelden, leerzaam verhaal. En dit allemaal met Jonny Depp in de hoofdrol - bijzonder goed gespeeld.
loading