Het Paard van Sinterklaas: Winky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een restaurant runt. Alles is hier anders en Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. De eerste schooldag is een ramp en ze wil er nooit meer heen. Ze vind troost bij Saartje, een oude pony. Dan hoort Winky op school over de komst van Sinterklaas, een hele lieve man die iedereen cadeautjes geeft. Winky krijgt een idee. Ze vraagt gewoon een paard aan Sinterklaas. Dan komt alles vanzelf goed. Of niet?
×
Het Paard van Sinterklaas
Winky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een restaurant runt. Alles is hier anders en Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. De eerste schooldag is een ramp en ze wil er nooit meer heen. Ze vind troost bij Saartje, een oude pony. Dan hoort Winky op school over de komst van Sinterklaas, een hele lieve man die iedereen cadeautjes geeft. Winky krijgt een idee. Ze vraagt gewoon een paard aan Sinterklaas. Dan komt alles vanzelf goed. Of niet?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Het Paard van Sinterklaas
Geschreven door: Anoniem
   19-11-2012
Heb beide films gezien. Vooral indien je kinderen nog in Sinterklaas geloven zijn beide films TOP. Zou wel eerst deel één en dan pas deel twee kijken.
Gewoon samen kijken met de kleintjes. Als volwassene verveel je je niet.
Schrijf zelf een review
loading