Kung Fu Panda Nederlands gesproken (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Po is een luie panda die de Uitverkorene blijkt te zijn om de vallei te...
Kung Fu Panda (NL)

Kung Fu Panda (NL)

Animatie Kids Familie Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 29 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Po is een luie panda die de Uitverkorene blijkt te zijn om de vallei te redden van het gemene luipaard Tai Lung. Hij moet daarom in de leer bij Kung Fu master Shifu. Po zet de wereld van de Kung Fu compleet op zijn kop! Hij wordt een held door te leren dat als hij in zichzelf gelooft, hij alles kan bereiken.

Animatiefilm Humoristisch Zelfacceptatie Kungfubewegingen Oude China Jade Paleis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Anoniem
Dit is een grappige en boeiende kinderfilm over Po, een luie panda die zijn dagen slijt in een Noodle restaurant waar zijn vader de scepter zwaait. Je beleeft mee hoe Po langzaam maar zeker meer te weten komt over zijn ware afkomst en roeping. Mooie animatie en spannend voor de kleintjes!

Reviews

Anoniem
Kung Fu Panda was een erg originele film. Jack Black als Po en Angelina Jolie als Tigress waren een erg leuk als bekende namen. Jack Black voegde dat ene extra humor toe aan Po en het gehele verhaal.

Kung Fu Panda 2 neemt ons mee naar een dieper punt in Po zijn persoonlijke leven, zijn oorsprong. Door te beginnen met een verhaal voor uitleg in een tekenfilmstijl was erg gaaf gedaan, en zeker de Aziatische stijl kwam ook goed ter plaats. Al vond ik het over het algemeen iets minder dan deel 1, was Kung Fu Panda 2 een zeer vermakelijke film. Avontuurlijk, grappig en natuurlijk een mooie boodschap.
Zeker een aanrader om te gaan kijken.
loading