Tropic Thunder: Een groep acteurs gaat op locatie, in Zuid-Oost AziŽ een oorlogsfilm maken. Het zijn echter een stel prima donna's en de regisseur is ze helemaal zat. Als laatste redmiddel om nog iets van de film te maken, trekt hij met z'n cast de jungle in, om ze in barre omstandigheden te laten acteren. Dit lukt iets te goed want ze komen echte 'bad guys' tegen.
×
Tropic Thunder
Een groep acteurs gaat op locatie, in Zuid-Oost AziŽ een oorlogsfilm maken. Het zijn echter een stel prima donna's en de regisseur is ze helemaal zat. Als laatste redmiddel om nog iets van de film te maken, trekt hij met z'n cast de jungle in, om ze in barre omstandigheden te laten acteren. Dit lukt iets te goed want ze komen echte 'bad guys' tegen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Tropic Thunder
Geschreven door: Bennie
   27-06-2011
Zeer leuke actiekomedie, waarbij het begin van de film nog wel het leukste stuk is. Zonder teveel uit te wijden kan men ervan uit gaan dat er genoeg te lachen valt en er ook genoeg actie is in de film. Prima acteer prestaties en zeker een film om met gedachten op 0 te kijken en lekker te ontspannen.
Geschreven door: Anoniem
   01-01-2011
Originele verhaallijn, grappig uitgevoerd.
Schrijf zelf een review
loading