Allied (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1942. Officier van de Canadese geheime dienst Max Vatan ontmoet de Franse verzetstrijdster Marianna Beausejour. Ze...
Allied

Allied

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 59 min

1942. Officier van de Canadese geheime dienst Max Vatan ontmoet de Franse verzetstrijdster Marianna Beausejour. Ze ontmoeten elkaar echter niet onder de ideale omstandigheden: beiden moeten zien te overleven tijdens een dodelijke missie in Noord-Afrika in vijandelijk gebied. Wanneer ze daarna herenigd worden in Londen wordt hun relatie op de proef gesteld door de extreme omstandigheden van Wereldoorlog II.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Allied aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Pitt en Cotillard spelen een engelse officier en franse spionne die samen een opdracht volbrengen in Marokko.Terug in Londen trouwen ze met elkaar.
Na een tijdje wordt hun relatie op de proef gesteld door een onthulling die hun relatie zal ondermijnen.Mooie film die de 2e WO tijd terug tot leven brengt,geloofwaardig geacteerd.Knap gefilmd en het decor brengt je in de juiste sfeer,het plaatje klopt.Sterk verhaal ook over vertrouwen en toch de twijfel die opduikt en wat dit met een mens doet.Het einde is misschien verwacht en toch verrassend,want ook de kijker blijft tot dan in het ongewisse.
loading