Hitman (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Agent 47 (Hitman) is opgeleid tot professioneel huurmoordenaar met als krachtigste wapens zijn moed, vastberadenheid en...
Hitman

Hitman

Actie
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 29 min

Agent 47 (Hitman) is opgeleid tot professioneel huurmoordenaar met als krachtigste wapens zijn moed, vastberadenheid en trots. De rollen worden drastisch omgedraaid wanneer de Hitman zelf het slachtoffer wordt van een politiek spel. Wanneer zowel Interpol als de Russische geheime dienst hem achterna zitten, moet hij vrezen voor zijn eigen leven...

Kale huurmoordenaar Actievol Geheimzinnig Huurmoordenaar Strakke pakken Moderne tijd Internationaal

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Geweldige film. Kan niet anders zeggen. In het begin verwacht je er niet veel van maar als je hem kijkt is hij vanaf moment 1 heel erg goed en spannend. Ik heb deze film 2 keer gezien. Ik zou hem iedereen aan kunnen raden. De hoofdrol speler is niet heel bekend en dat is jammer voor hem want hij doet het echt heel erg goed. De nieuw Jason Statham is geboren!!!!

Reviews

Stefan
Geweldige film. Actie, actie en nog eens actie. Goed gefilmd en neergezet zoals je mag verwachten. Naar bed komt straks!
Zou zo het spel weer gaan spelen, zo stoer vind ik dit.
Aanrader voor liefhebber van dit genre!
Anoniem
After hearing from a couple of friends that this movie was not that good, I decided to watch it. To be honest, I considered it a nice action movie. Based on the Hitman game, the story follows the original line. I just don't understand why the actor has to walk as the video game character... If you like action movies, go ahead and watch it.
Charissa
Ik vond het een goede spannende actiefilm. Met vele onverwachte twists. Geen standaard film. Er wordt in Amerika, Rusland en Istanbul gefilmd. Begin is niet zo mijn ding. Maar het hoort wel bij de geschiedenis van de hoofdpersoon. En een dirty cop verwacht je hier ook niet meteen. Wel had ik snel door dat er .... in het spel is, maar hoe... Er zit wel redelijk wat bloed in de film. Maar hij is het zeker waard. Ik ben een grote filmfan, veel films al gezien.
Harry
spanning, actie, geweld en toch wel enige doden. Dat is wel de rode draad in deze film. Uiteraard, de titel insinueert het al, maar toch gaan kijken naar een aardige actiefilm voor een aardige prijs. Verwacht geen hoogstaande dialogen en interacties maar een avondje vermaak is het zeker. Wel op mooie locaties gefilmd en de muziek is ook goed gekozen. Kijken!
loading