Terminator: Dark Fate (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het hedendaagse Mexico-City ontmoeten we Dani Ramos, een 21-jarige lopende band medewerkster in een...
Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Actie Sciencefiction Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 2 u 3 min

In het hedendaagse Mexico-City ontmoeten we Dani Ramos, een 21-jarige lopende band medewerkster in een autofabriek. Op wat op een typische werkdag lijkt, wordt de wereld van Dani op z'n kop gezet wanneer ze wordt geconfronteerd met twee vreemden: een futuristische, onverwoestbare, van vorm veranderende, geavanceerde Terminator-machine (een "Rev-9"), die terug in de tijd is gereisd om haar te vermoorden; en Grace een futuristische supersoldaat uit die terug is gestuurd om Dani te beschermen.

Terugkeer Actievol Intens Tijdreizen Futuristisch Toekomst Mexico-Stad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - The Making of Terminator Dark Fate
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Terminator: Dark Fate.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Geert
De zoveelste Terminator film in de rij en eigenlijk geen toegevoegde waarde aan de reeks. Er wordt zwak geacteerd, alleen Schwarzenegger en Hamilton zijn van de partij om te linken aan de oude verhaallijnen, maar ook zij kunnen de film geen meerwaarde geven. Nu blijkt iemand anders te moeten worden beschermd, Dani ipv John Conner. Ook zij is cruciaal voor de toekomst van de mensheid. De oude en nieuwe garde maakt daar de missie van en gaan de strijd aan met de nieuwste T. De effecten zijn niet spectaculairder dan de vorige film en het verhaal zwak. Men zou beter stoppen en een final cut maken.
loading