Keeping Up With The Joneses (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een doodnormaal stel uit een doorsnee voorstad kijkt op tegen hun nieuwe buren, de prachtige en...
Keeping Up With The Joneses

Keeping Up With The Joneses

Komedie
Taal:Engels Jaar:2016 Duur:1 u 41 min

Een doodnormaal stel uit een doorsnee voorstad kijkt op tegen hun nieuwe buren, de prachtige en verfijnde familie Jones. Maar als ze ontdekken dat Mr. en Mrs. 'Jones' geheime agenten zijn, hebben ze liever een verre vriend dan een goede buur.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Geert
Wanneer Jeff nieuwe buren krijgt zijn hij en zijn vrouw direct fan van de Jones. Het koppel is knap, charmant en super gezellig maar een hangt een misterieuze waas over het koppel. Wanneer ze inbreken in hun huis ontdekken ze waar het koppel mee bezig is en voor ze het weten maken ze deel uit van een spannende achtervolging. Dit is echt een grappige film. Bekende cast en de acteurs passen in de rol. Er is een goede balans tussen actie, humor en goede verhaallijn. Een komedie zoals ze er vandaag de dag te weinig maken. Een aanrader.

Deze film komt ook voor in

Reviews

Holter
In het begin wat snelle humor, later ook meer actie. Wij zouden hem nog wel een keer willen kijken. Prima acteurs. Lekkere film voor de zaterdagavond
loading