Horrible Bosses (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het leven van Nick, Kurt en Dale zou een stuk dragelijker zijn als hun verschrikkelijke bazen het leven zouden...
Horrible Bosses

Horrible Bosses

Komedie
7.54 Taal:Engels Jaar:2011 Duur:1 u 34 min

Het leven van Nick, Kurt en Dale zou een stuk dragelijker zijn als hun verschrikkelijke bazen het leven zouden laten. Omdat ontslag nemen geen optie is, smeden de vrienden in een dronken bui met advies van een dubieuze ex-crimineel een slim plan om elkaars bazen voor eens en voor altijd de mond te snoeren. Er is maar één probleem: zelfs de beste plannen zijn slechts zo slim als het brein erachter.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (19)

7.54/10.0
9
Anoniem
01-09-2012
Vond dit een erg leuke film met leuke verrassende invalshoeken. Grappig hoe de situatie zich eigenlijk vanzelf oplost. De acteurs zetten de karakters ook erg leuk neer. Wat ik wel jammer vond is dat de film wat mij betreft wat kort duurde, juist omdat het een leuke film is en, zoals bij meerdere, het jammer vind dat het dan alweer over is. Ik vind het wel een film die je gezien moet hebben, weer eens iets anders.
9
Ro
01-07-2012
Dit was een geweldig leuke film, het heeft wel wat weg van de humor uit The Hangover. Een beetje zwarte humor maar vreselijk leuk van begin tot eind. Absoluut kijken!
8
Ronnie
18-05-2012
Leuke film over 3 mannen die besluiten elkaars bazen te vermoorden. Vooral de bazen zijn erg leuk gespeeld. Als je zin hebt in een zwarte komedie is dit een aanrader.
7
Anoniem
07-05-2012
Met deze humor zul je je niet snel vervelen. Grappige scènes, niet al te slapstickerig deed me zowel een beetje aan Porky's Pikante Pretpark en Naked Gun denken. Zal de droge maar wel pikante humor dus wel zijn. Dit is een film die ikzelf niet een A-status zou geven maar hij is zeer zeker geen weggooier. Alhoewel er wel hier en daar wat gooi en smijtwerk is. God wat kan dagdromen soms lachen zijn.
10
Anoniem
10-04-2012
Geweldige film. Veel humor. Ook herkenbare punten. Voor iedereen wel denk ik. Verrassende wendingen. Een gevoelsfilm. Je leeft echt met de mannen mee. En je lacht met de mannen mee. Hoe ze er dan toch nog uitkomen is super. Ik zeg: kijken, is echt leuk!
8
Anoniem
09-04-2012
Inderdaad een humorfilm. Een feelgood movie ook wel genoemd. Jennifer Aniston heeft dit keer een verrassende rol. Een rol met een pikant randje, en zoals altijd doet ze het weer erg leuk. Drie mannen willen hun baas vermoorden en huren hier iemand voor in voor 5000 Euro. Helaas krijgen ze alleen tips en moeten ze zelf aan de slag. Dit met alle hilarische momenten... Ik heb genoten.
9
Ilana
08-04-2012
Geweldig leuke film! Erg komische scènes en een goede cast voor deze film. Jennifer Aniston (Dr. Julia Harris) eindelijk in een wat 'minder lieve' rol en dat doet ze goed. Verder hebben de hoofdrolspelers Jason Bateman, Charlie Day and Jason Sudeikis ieder een mooie rol die ze goed neerzetten. Ook komen er nog wat grote bekenden voorbij, als Donald Sutherland, Colin Farrell en een uitstekende rol van afschuwelijke baas Dave Harken (Kevin Spacey). Een film die je gewoon moet zien; beetje overdreven uiteraard allemaal, maar gewoon even lachen!
8
Leon
30-03-2012
Dit is een hele grappige film, veel dingen zijn herkenbaar en erg humoristisch. soms ook wel enigszins banaal, maar dat kun je voor lief nemen; plot is een beetje apart, maar voor een avondje relaxed tv kijken de moeite waard.
9
Fokke
13-03-2012
Echt een komische film! De combinatie van deze 4 hoofdpersonen passen precies bij elkaar! Wil je een avondje lachen? Dan zou ik deze film kiezen!
5
Anoniem
13-03-2012
Marginale film, goed voor liefhebbers van hersenloze geslachtsdeelhumor. Is af en toe best grappig.
7
André
11-03-2012
Leuke film. Erg grappig
7
Francisco
05-03-2012
Erg gelachen om deze film. Iedereen herkent er wel iets in. We hebben allemaal wel eens een klotebaas gehad... En coole vrienden! Daarnaast leuk om Jennifer Aniston eens een keer als iemand anders dan 'Rachel' te zien. Ideale film voor zondagmiddag, met je lief of met vrienden. Vergeet het koude bier niet!
10
Jorn
29-02-2012
Het is een zeer realistische film, het is het kijken echt wel waard. De humor die erin voorkomt kun je in het echte bedrijfsleven ook wel meemaken. Het is echt een aanrader. Je kunt er ook goed om lachen, echt waar een topper.
9
Sander
28-02-2012
In het begin is de film een beetjes saai, maar later wordt de film grappiger en veel leuker. Vandaar de 9 maar het het is een leuke film om te kijken als je zin hebt in een comedy.
9
Paul
17-02-2012
Echt een lachen film! Ik heb me op en top vermaakt de afgelopen anderhalf uur. Zeker het huren waard dus!
8
Bram
11-02-2012
Zeer grappige film. Leuk verhaal. En A klasse acteurs. De vaart wordt er goed ingehouden, wat bijdraagt aan het kijkplezier. De rollen van de te vermoorde bazen zijn goed ingevuld door bekende acteurs die het(schijnbaar) niet erg vinden om een kleine rol te vervullen. De (voor mij) relatief onbekende hoofdrol spelers blijken een plezierige verrassing. Vooral de tandartsassistent. Ik raad deze film zeker aan en krijgt van mij een dikke 8! Het was het kijken zeker waard!
7
Peter
10-02-2012
Leuke film. In het begin vind ik 't meer een speelfilm, maar later volgen grappige scènes. Acteerwerk in orde!
7
Anoniem
07-02-2012
Erg grappige en leuke film. Vooral Kevin Spacey en Jennifer Aniston waren hilarisch. Toch lijken alle komische films op elkaar en is het moeilijke om een originele comedy te maken. Deze film deed me ook aan de Hangover denken. Toch het kijken waard!
9
Anita
05-02-2012
Supergeestige komedie die ik zeker voor een tweede keer zou gaan kijken. De film is van begin af aan supergrappig, hoe kun je in zulke vreemde situaties komen zou je denken. Vooral het stukje wat over een bak cocaine gaat is hilarisch. Zeker een aanrader.
loading