A Man Called Otto (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Otto Anderson is een norse weduwnaar die alleen plezier beleeft aan het bekritiseren en veroordelen van zijn...
A Man Called Otto

A Man Called Otto

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 2 u 1 min

Otto Anderson is een norse weduwnaar die alleen plezier beleeft aan het bekritiseren en veroordelen van zijn geërgerde buren. Wanneer een levendig jong gezin naast hem komt wonen, ontmoet hij zijn gelijke in de gevatte en hoogzwangere Marisol. Dit leidt tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op zijn kop zal zetten.

Levensredding Hartverwarmend Somber Eenzaamheid Contrasterende kleuren Hedendaags Amerikaanse suburb

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Een film zoals men er niet veel meer gemaakt worden.Goed geacteerd, mensen en hun gevoelens, omgaan met situaties, omgaan met mensen.Een lach, een traan en alles wat er tussenhangt.Tom Hanks op zijn best, aangevuld met leuke characters.Otto is een weduwnaar met een mening over alles en regels waar alleen hij aan voldoet.Wanneer een jong koppel met 2 kids in zijn buurt komen wonen, stelt Otto zich stap per stap open voor een vriendschap die hij niet meer verwachtte.Stilletjesaan stelt hij zich open en vertelt hij zijn verhaal.Zijn leven leek voorbij, maar hij vindt een nieuwe levenszin.Topfilm!

Reviews

Eva
A Man Called Otto is de tweede adaptatie van 'En man som heter Ove', een immens populaire roman van de Zweedse schrijver Fredrik Backman. Backman werd geinspireerd door de Zweed Ove die niet zo goed was 'in praten met mensen'. Tom Hanks schittert in de hoofdrol en produceerde de film ook nog eens. Regie door Marc Forster met een $50 miljoen budget, en de film uit 2022 bracht tot nu toe wereldwijd $109 miljoen op.

A Man Called Otto vertelt het verhaal van Pittsburgse 63-jarige Otto 'de bittere buurman uit de Hel'. Echter, verdriet, depressie en eenzaamheid zit achter het humeurige chagrijn. Als een jong stel met twee jonge dochters naast hem komt wonen verandert het hun levens voorgoed. Opgebouwd met goede flasbacks met Hanks zoon Truman die de jongere Otto speelt. Niet gewoon een ouwe brompot film maar een prachtfilm over een onverwachte vriendschap en liefde.

Top cast met Tom Hanks, Mariana Trevino (Club de Cuervos), Rachel Keller (Fargo), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven), Truman Hanks en Mike Birbiglia (Trainwreck) en vele anderen.
loading