The Hangover 2 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke...
The Hangover 2

The Hangover 2

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 38 min

Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas wat uitliep op een grote ravage kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen 'pre-bruiloft' brunch. Echter, dingen gaan (weer) niet zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen...

Chaos Bizar Vriendenavontuur Neonlichten Hedendaags Bangkok

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Eline
The Hangover twee, weer geweldige film. Veel humor en knappe mannen, ik hou er wel van. Ik vond deze beter dan the Hangover één, meer actie. De stukjes dat ze dan wakker worden in het hotel en dat hij geen tand eruit heeft maar een dikke tatoeage op zijn gezicht en de ander zich heeft kaal geschoren vind ik echt geweldig. Het is een film waar je lekker mee op de bank kan gaan zitten en niet bij na hoeft te denken. De kwaliteit is top, geen één keer vast blijven hangen. Toppertje

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Janneke
Dit is een leuke film. We hebben ons suf gelachen. Net als deel 1: in het begin wazig en verwarrend, maar hoe verder de film hoe meer alles duidelijk wordt. Hier en daar wat grof, maar leuk om gezien te hebben.
Anoniem
Niet zo leuk als deel 1, maar ook dit is weer een hilarische film geworden. Er wordt behoorlijk geacteerd, waardoor de grappen niet cheesy worden maar gewoon erg leuk zijn. Ook prima te bekijken trouwens als je deel 1 nog niet hebt gezien.
Ronnie
The Hangover 2 is een leuke film. Je kunt deze kijken zonder deel 1 gezien te hebben maar voor de herkenning is het leuker om eerst deel 1 gezien te hebben. Van tevoren vroeg ik me af hoe de filmmakers zo een bizar verhaal als in deel 1 zouden kunnen herhalen. Dit is gelukt alleen moet ik wel zeggen dat sommige dingen erg ver gezocht zijn. Al met al heb ik goed gelachen maar vind deel 1 wel leuker.
Tony
Na het kijken van The Hangover waren mijn verwachtingen toch eigenlijk wel hooggespannen voor deel 2. Maar jammer genoeg heeft het 2e deel de verwachtingen wat mij betreft niet waar kunnen maken. Deel 1 was nieuw, onverwacht en daardoor ontzettend grappig. En dat is nou juist wat deel 2 miste: dat onverwachte. Je hebt toch een beetje het gevoel van "ik heb dit allemaal al eens gezien". Het soort grappen, de opbouw. Je verwacht het onverwachte en tja, dan is het niet onverwacht meer. En waar deel 1 qua geloofwaardigheid nog weg kwam met toch eigenlijk een absurd verhaal, komt deel 2 ineens wat ongeloofwaardig over. Verder ziet hij er wel erg mooi uit en het blijft natuurlijk gewoon lekker simpel ontspannend vermaak.
Rene
Leuke film om mee te lachen, maar deel 1 was toch beter.
Siemen
Wel aardig, niet hilarisch. Zoals vaker: Deel 1 is beter
Irma
Leuke film, heb flink kunnen lachen. Goede acteurs. Het aapje vond ik geweldig. Prachtige te gekke scènes.
En alles is uiteindelijk toch op z'n pootjes terecht gekomen. Voor herhaling vatbaar.
Anita
Tja, wat kun je zeggen. Grandioos natuurlijk, een super leuke komedie. Zeker zo leuk als deel 1, een leuke film voor een gezellige zaterdagavond met vrienden.
De meest vreemde situaties komen deze mannen weer terecht. Een film met superveel komedie. Vier goede acteurs en een aap: ingrediënten voor een goede komedie.
Sven
Hilarische film. Verhaal verloopt ongeveer hetzelfde als deel 1 maar dan in een andere omgeving. Ondanks de verhaallijn die bij velen bekend zal zijn, wordt je toch nog verrast met leuke grappen. Uiteraard moet je wel van slappe humor houden om deze film leuk te vinden, maar ik heb op bepaalde momenten de slappe lach gekregen.
Gilbert
Valt wat tegen.
Michel
In de serie leuke films, goed te doen. Ik ben zelf meer van een goed verhaal film. Maar deze film heeft zeker zijn lollige momenten. Dit soort films zetten wij op als we even nergens zin in hebben en niet te veel hoeven nadenken bij een verhaallijn. Deel 1 gezien? Nou verwacht van deel 2 ongeveer hetzelfde in een ander land, andere grappen maar verhaal is gelijk. Beetje minpuntje is toen er een niet-acteur waarschijnlijk voor veel geld in de film ging zingen. Onze eerste reactie was: nou die heeft zeker geld nodig, dit had niet gehoeven.
Anoniem
Ik denk dat veel mensen na deel 1 van The Hangover grote verwachtingen hadden bij deel 2. Deze vond ik in tegenstelling tot de verwachtingen niet zo goed. Er zaten zeker wel goede stukjes in. Ook zat er wel humor in de film. Al met al is het een leuke film voor de thuisbioscoop.
Janine
Ik vond de eerste film helemaal geweldig, dus verwachtte ik van deze een beetje hetzelfde verhaal maar niet zo sterk als de eerste omdat juist de eerste film nieuw is en een pakkend verhaal in zit. 2 is gewoon een vervolg maar minder pakkend. Hoewel het een prima film is krijgt ie van mij een 7. Als je 1 hebt gezien moet je deze natuurlijk ook wel zien!
Anoniem
Zorg ervoor dat je niet al te hoge verwachtingen hebt wanneer je The Hangover 2 gaat kijken. The Hangover 1 was vernieuwend en erg grappig, en je verwacht dan al snel een nog betere film dan deel 1. Maar dit vond ik niet het geval, een aantal grappige scènes, maar vooral scenes die je mijlenver ziet aankomen en hierdoor lang niet zo grappig zijn als deel 1. Weinig vernieuwende film.
Stef
Zoals in vele sequels is het moeilijk om origineel te blijven. Ook deze is hier geen uitzondering op. Film komt traag op gang heeft een zwakke verhaallijn. Hier en daar komt er een komische noot in voor maar film haalt niet hit niveau van de eerste. Wie de eerste niet gezien heeft, stick to part one.
Willem
Erg grappig deel 2. De film heeft dezelfde opzet als deel 1 wat het verhaal betreft. Ook erg goed dat de hoofdpersonen gespeeld worden door dezelfde acteurs als in deel 1. Als je deel 1 leuk vond, vind je deze film ook erg vermakelijk! Kan hem zeker aanraden.
Harm
Uitermate slap aftreksel van de eerste versie. Doe jezelf een lol en huur wat anders als je nummer 1 al gezien hebt. Voegt werkelijk niets toe.
Anoniem
Ik heb de eerste film nog niet gezien... maar deze is erg grappig! Geen spijt van van dat we hem gehuurd hebben!
Jelka
Deze film kijkt heerlijk weg! Deel 1 was al helemaal leuk. Maar we hebben hier ook weer erg om gelachen. Beter dan al die romantische komedies die allemaal hetzelfde zijn!
Arie
Weer heel erg grappig. Het is wel weer grappig omdat hij nogal wat van de eerste heeft. Maar nog steeds uiterst grappig om naar te kijken en van te genieten.
Anoniem
Na het zien van de Hangover 1, was ik erg benieuwd naar deel 2. Helaas bleek deze nieuwsgierigheid onterecht en was deel 2 een exacte kopie. De hele timing was precies hetzelfde. Van enige vernieuwing kunnen we niet spreken, de enige verrassing was de return of Mike Tyson.
Julien
Deze film, die overigens een kopie van deel 1 is, blijft erg goed. Heb krom gelegen wat betreft de humor in dit verhaal. Vooral de combinaties van de acteurs is goed, een soort van "slick" erbij en een dom-ogende bij zijn vader wonende eeuwig kind blijvende nerd. Al met al een film met humor.
Hugo
Ik hoorde vooraf dat deze minder leuk was dan 1. Hier ben ik het niet mee eens. Wederom een hilarische film. Ondanks dat je weet wat je kunt verwachten blijft het verhaal onverwachte wendingen nemen en boeien. Een echte aanrader!
Anoniem
Leuke film, werkt prima op de lachspieren. Absolute aanrader!
Alex
Niet zo verrassend en superleuk als deel 1... Maar zeker de moeite waard om te kijken.... Af en toe flauwe grappen en rare humor maar goed voor anderhalf uur komedie...
Tony
Een echte deel 2. Ja, moet natuurlijk op deel 1 lijken, maar je verwacht gewoon een overtreffende trap en die komt niet.
Ilana
Bijna net zo leuk als de eerste! Paar leuke scènes. Alle acteurs spelen hun rol in deze film weer goed en af en toe is het heerlijk flauw. Het aapje acteert ook leuk. Beetje jammer van de sigaret... Weer een leuke film! Wanneer komt The Hangover 3 uit?!
Anoniem
Na deel 1, had ik hoge verwachtingen van deel 2. Maar zoals voor de meeste films geldt, vervolgdelen zijn (bijna) nooit zo goed als het eerste deel! Toch is ook deel 2 een heel vermakelijke film. Ik heb hard op gelachen en de film kijkt lekker makkelijk weg. Niet langdradig, geen gezeur, gewoon leuk om te kijken. Acteurs hebben hun rol weer goed vervuld. Ook leuk is dat er stukken in zitten, gebaseerd op het eerste deel. Plot is natuurlijk wat voorspelbaar maar dat maakt de film niet minder. Een goede 7.
Johnny
Ja, wat een heerlijke film!!! Geweldig. Lekkere humor, goeie cast, en gewoon genieten. Aanrader.
loading