The Hangover 2 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke...
The Hangover 2

The Hangover 2

Komedie
6.80 Taal:Engels Jaar:2011 Duur:1 u 38 min

Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas wat uitliep op een grote ravage kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen 'pre-bruiloft' brunch. Echter, dingen gaan (weer) niet zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen...

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (30)

6.80/10.0
8
Janneke
18-06-2012
Dit is een leuke film. We hebben ons suf gelachen. Net als deel 1: in het begin wazig en verwarrend, maar hoe verder de film hoe meer alles duidelijk wordt. Hier en daar wat grof, maar leuk om gezien te hebben.
8
Anoniem
15-05-2012
Niet zo leuk als deel 1, maar ook dit is weer een hilarische film geworden. Er wordt behoorlijk geacteerd, waardoor de grappen niet cheesy worden maar gewoon erg leuk zijn. Ook prima te bekijken trouwens als je deel 1 nog niet hebt gezien.
7
Ronnie
04-04-2012
The Hangover 2 is een leuke film. Je kunt deze kijken zonder deel 1 gezien te hebben maar voor de herkenning is het leuker om eerst deel 1 gezien te hebben. Van tevoren vroeg ik me af hoe de filmmakers zo een bizar verhaal als in deel 1 zouden kunnen herhalen. Dit is gelukt alleen moet ik wel zeggen dat sommige dingen erg ver gezocht zijn. Al met al heb ik goed gelachen maar vind deel 1 wel leuker.
10
Eline
15-03-2012
The Hangover twee, weer geweldige film. Veel humor en knappe mannen, ik hou er wel van. Ik vond deze beter dan the Hangover één, meer actie. De stukjes dat ze dan wakker worden in het hotel en dat hij geen tand eruit heeft maar een dikke tatoeage op zijn gezicht en de ander zich heeft kaal geschoren vind ik echt geweldig. Het is een film waar je lekker mee op de bank kan gaan zitten en niet bij na hoeft te denken. De kwaliteit is top, geen één keer vast blijven hangen. Toppertje
7
Tony
14-03-2012
Na het kijken van The Hangover waren mijn verwachtingen toch eigenlijk wel hooggespannen voor deel 2. Maar jammer genoeg heeft het 2e deel de verwachtingen wat mij betreft niet waar kunnen maken. Deel 1 was nieuw, onverwacht en daardoor ontzettend grappig. En dat is nou juist wat deel 2 miste: dat onverwachte. Je hebt toch een beetje het gevoel van "ik heb dit allemaal al eens gezien". Het soort grappen, de opbouw. Je verwacht het onverwachte en tja, dan is het niet onverwacht meer. En waar deel 1 qua geloofwaardigheid nog weg kwam met toch eigenlijk een absurd verhaal, komt deel 2 ineens wat ongeloofwaardig over. Verder ziet hij er wel erg mooi uit en het blijft natuurlijk gewoon lekker simpel ontspannend vermaak.
7
Rene
13-03-2012
Leuke film om mee te lachen, maar deel 1 was toch beter.
6
Siemen
08-03-2012
Wel aardig, niet hilarisch. Zoals vaker: Deel 1 is beter
8
Irma
29-02-2012
Leuke film, heb flink kunnen lachen. Goede acteurs. Het aapje vond ik geweldig. Prachtige te gekke scènes.
En alles is uiteindelijk toch op z'n pootjes terecht gekomen. Voor herhaling vatbaar.
9
Anita
27-02-2012
Tja, wat kun je zeggen. Grandioos natuurlijk, een super leuke komedie. Zeker zo leuk als deel 1, een leuke film voor een gezellige zaterdagavond met vrienden.
De meest vreemde situaties komen deze mannen weer terecht. Een film met superveel komedie. Vier goede acteurs en een aap: ingrediënten voor een goede komedie.
8
Sven
26-02-2012
Hilarische film. Verhaal verloopt ongeveer hetzelfde als deel 1 maar dan in een andere omgeving. Ondanks de verhaallijn die bij velen bekend zal zijn, wordt je toch nog verrast met leuke grappen. Uiteraard moet je wel van slappe humor houden om deze film leuk te vinden, maar ik heb op bepaalde momenten de slappe lach gekregen.
7
Gilbert
08-02-2012
Valt wat tegen.
6
Michel
06-02-2012
In de serie leuke films, goed te doen. Ik ben zelf meer van een goed verhaal film. Maar deze film heeft zeker zijn lollige momenten. Dit soort films zetten wij op als we even nergens zin in hebben en niet te veel hoeven nadenken bij een verhaallijn. Deel 1 gezien? Nou verwacht van deel 2 ongeveer hetzelfde in een ander land, andere grappen maar verhaal is gelijk. Beetje minpuntje is toen er een niet-acteur waarschijnlijk voor veel geld in de film ging zingen. Onze eerste reactie was: nou die heeft zeker geld nodig, dit had niet gehoeven.
6
Anoniem
30-01-2012
Ik denk dat veel mensen na deel 1 van The Hangover grote verwachtingen hadden bij deel 2. Deze vond ik in tegenstelling tot de verwachtingen niet zo goed. Er zaten zeker wel goede stukjes in. Ook zat er wel humor in de film. Al met al is het een leuke film voor de thuisbioscoop.
7
Janine
18-01-2012
Ik vond de eerste film helemaal geweldig, dus verwachtte ik van deze een beetje hetzelfde verhaal maar niet zo sterk als de eerste omdat juist de eerste film nieuw is en een pakkend verhaal in zit. 2 is gewoon een vervolg maar minder pakkend. Hoewel het een prima film is krijgt ie van mij een 7. Als je 1 hebt gezien moet je deze natuurlijk ook wel zien!
6
Anoniem
18-01-2012
Zorg ervoor dat je niet al te hoge verwachtingen hebt wanneer je The Hangover 2 gaat kijken. The Hangover 1 was vernieuwend en erg grappig, en je verwacht dan al snel een nog betere film dan deel 1. Maar dit vond ik niet het geval, een aantal grappige scènes, maar vooral scenes die je mijlenver ziet aankomen en hierdoor lang niet zo grappig zijn als deel 1. Weinig vernieuwende film.
5
Stef
15-01-2012
Zoals in vele sequels is het moeilijk om origineel te blijven. Ook deze is hier geen uitzondering op. Film komt traag op gang heeft een zwakke verhaallijn. Hier en daar komt er een komische noot in voor maar film haalt niet hit niveau van de eerste. Wie de eerste niet gezien heeft, stick to part one.
8
Willem
14-01-2012
Erg grappig deel 2. De film heeft dezelfde opzet als deel 1 wat het verhaal betreft. Ook erg goed dat de hoofdpersonen gespeeld worden door dezelfde acteurs als in deel 1. Als je deel 1 leuk vond, vind je deze film ook erg vermakelijk! Kan hem zeker aanraden.
3
Harm
09-01-2012
Uitermate slap aftreksel van de eerste versie. Doe jezelf een lol en huur wat anders als je nummer 1 al gezien hebt. Voegt werkelijk niets toe.
8
Anoniem
29-12-2011
Ik heb de eerste film nog niet gezien... maar deze is erg grappig! Geen spijt van van dat we hem gehuurd hebben!
8
Jelka
28-12-2011
Deze film kijkt heerlijk weg! Deel 1 was al helemaal leuk. Maar we hebben hier ook weer erg om gelachen. Beter dan al die romantische komedies die allemaal hetzelfde zijn!
8
Arie
22-12-2011
Weer heel erg grappig. Het is wel weer grappig omdat hij nogal wat van de eerste heeft. Maar nog steeds uiterst grappig om naar te kijken en van te genieten.
5
Anoniem
19-12-2011
Na het zien van de Hangover 1, was ik erg benieuwd naar deel 2. Helaas bleek deze nieuwsgierigheid onterecht en was deel 2 een exacte kopie. De hele timing was precies hetzelfde. Van enige vernieuwing kunnen we niet spreken, de enige verrassing was de return of Mike Tyson.
7
Julien
19-12-2011
Deze film, die overigens een kopie van deel 1 is, blijft erg goed. Heb krom gelegen wat betreft de humor in dit verhaal. Vooral de combinaties van de acteurs is goed, een soort van "slick" erbij en een dom-ogende bij zijn vader wonende eeuwig kind blijvende nerd. Al met al een film met humor.
8
Hugo
14-12-2011
Ik hoorde vooraf dat deze minder leuk was dan 1. Hier ben ik het niet mee eens. Wederom een hilarische film. Ondanks dat je weet wat je kunt verwachten blijft het verhaal onverwachte wendingen nemen en boeien. Een echte aanrader!
8
Anoniem
13-12-2011
Leuke film, werkt prima op de lachspieren. Absolute aanrader!
7
Alex
06-12-2011
Niet zo verrassend en superleuk als deel 1... Maar zeker de moeite waard om te kijken.... Af en toe flauwe grappen en rare humor maar goed voor anderhalf uur komedie...
6
Tony
05-12-2011
Een echte deel 2. Ja, moet natuurlijk op deel 1 lijken, maar je verwacht gewoon een overtreffende trap en die komt niet.
8
Ilana
04-12-2011
Bijna net zo leuk als de eerste! Paar leuke scènes. Alle acteurs spelen hun rol in deze film weer goed en af en toe is het heerlijk flauw. Het aapje acteert ook leuk. Beetje jammer van de sigaret... Weer een leuke film! Wanneer komt The Hangover 3 uit?!
7
Anoniem
03-12-2011
Na deel 1, had ik hoge verwachtingen van deel 2. Maar zoals voor de meeste films geldt, vervolgdelen zijn (bijna) nooit zo goed als het eerste deel! Toch is ook deel 2 een heel vermakelijke film. Ik heb hard op gelachen en de film kijkt lekker makkelijk weg. Niet langdradig, geen gezeur, gewoon leuk om te kijken. Acteurs hebben hun rol weer goed vervuld. Ook leuk is dat er stukken in zitten, gebaseerd op het eerste deel. Plot is natuurlijk wat voorspelbaar maar dat maakt de film niet minder. Een goede 7.
9
Johnny
02-12-2011
Ja, wat een heerlijke film!!! Geweldig. Lekkere humor, goeie cast, en gewoon genieten. Aanrader.
loading