Kingsman: The Golden Circle: In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden.
×
Kingsman: The Golden Circle
In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Kingsman: The Golden Circle
Geschreven door: Geert
   29-01-2018
Een waardig vervolg van de 1e Kingsman film en het verhaal gaat gewoon verder. De kingsman organisatie wordt onder vuur genomen, letterlijk dan en bijna uitgeroeid. De 2 overlevenden gaan nr de US en komen zo in contact met de amerikaanse tak van de organisatie. Samen gaan ze opzoek naar de verantwoordelijken van de aanslagen. Even grappig als de eerste, knappe actie stukken, geweldige humor en een stevig rock-kantje. James Bond maar dan bombastischer, krachtiger en vooral absurder en grappiger. Good guys-bad guys verhaal met stevige actie, snelheid en classy stylisch. Een 3e film wenkt al....
Schrijf zelf een review