Jurassic World: Dominion (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dominion speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven en jagen nu...
Jurassic World: Dominion

Jurassic World: Dominion

Actie Avontuur
6.52 Taal:Engels Jaar:2022 Duur:2 u 21 min

Dominion speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven en jagen nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
Bekijk extra's
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Jurassic World: Dominion: Promo

Bekijk hier bonus content van Jurassic World: Dominion.

Deze film komt ook voor in

Reviews (3)

6.52/10.0
10
Daniel
17-11-2022
Ik vind het een zalige film met zalige effecten!!
6
Geert
15-10-2022
Het verhaal dat Spielberg opstartte blijft eigenlijk de sterkste versie, de films nadien zijn hetzelfde verhaal in een nieuw jasje, nieuw acteurs, maar zelden beter of toegevoegde waarde enkel de hightech is beter en sneller en indrukwekkend. Dus opnieuw de strijd tussen mens en dino en de vraag kunnen ze samen leven en overleven? In de laatste 2 films komt ook wel het clonen van mensen aanbod en misschien zal men daarop verdergaan. Leuk hier was het opduiken van de oude generatie acteurs, wat blijkbaar de trend is in remakes nu. Een gewoon filmavondje maar niet wow-effect.
6
Eva
07-10-2022
Samen met 30 andere dinosauriŽrs, pterosauriŽrs en zeereptielen gloreert deze keer ook de grote broer van de T-Rex: de Giganotaurus, de grootste carnivoor ooit! Colin Trevorrow regisseerde het zesde deel van de adventure movie inclusief een reunie met bekende gezichten.

In 1993 maakte Steven Spielberg de digital special effects knaller Jurassic Park. Voor het eerst levensechte dinosauriers in volle actie met de mens. Als opvolger van het vijfde deel Jurassic World: Fallen Kingdom was het de vraag wat er zou gebeuren als dinosauriers en mens naast elkaar zouden leven. We zien het in Jurassic World: Dominion, een strijd tegen BioSyn, het bedrijf dat misbruik maakt van de waanzinnige dieren.

Voor oude bewonderaars en nieuwe ontdekkers... Owen Grady en Claire Dearing zijn de jonge helden die Maisie Lockwood beschermen. Ze hoeven het niet alleen te doen... Bekenden uit de eerste film strijden mee: Dr. Allan Grant, Dr. Ellie Sattler en ook Ian Malcolm.
loading