Maze Runner: The Death Cure (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD...
Maze Runner: The Death Cure

Maze Runner: The Death Cure

Actie Sciencefiction Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 18 min

Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

Actiescènes Confrontatie Spannend Vriendschap Hightech Toekomstig Laatste Stad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Making-of
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Maze Runner: The Death Cure.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Geert
De laatste in de reeks en een mooie afsluiter die ons nog enkele open vragen beantwoordt. Wicked is nog steeds opzoek naar een serum dat de plaag kan uitroeien en herstel kan inzetten. Hiervoor ligt hun focus op het vangen van de ontsnapte imunen. De film zet de spannende trend van de 2e id reeks voort, goed geacteerd en snelle actiebeelden.Het verhaal is ook goed en zorgt voor nog enkele twist alsook toch nog afscheid van enkele toppers, dat vond ik straf en gedurfd.De moraliserende vinger is nooit ver weg maar is niet storend,voor sommige doelen lijken alle middelen veroorloofd of toch niet?

Deze film komt ook voor in:

loading