The Big Fall: The Big Fall is een huiveringswekkende actie film over Blaise Rybeck, een prive detective in Los Angeles. Hij is ingehuurd door een vrouw om de verdwijning van haar broer te onderzoeken. De aanwijzingen leiden hem naar een groep adrenaline junks die hun kicks zoeken in bungee-jumpen. Bij deze groep ontmantelt hij een lading met een waarde van een miljoen dollar. Hij raakt steeds verder verstrikt in een web van dubbele deals en gevaarlijke situaties.
×
The Big Fall
The Big Fall is een huiveringswekkende actie film over Blaise Rybeck, een prive detective in Los Angeles. Hij is ingehuurd door een vrouw om de verdwijning van haar broer te onderzoeken. De aanwijzingen leiden hem naar een groep adrenaline junks die hun kicks zoeken in bungee-jumpen. Bij deze groep ontmantelt hij een lading met een waarde van een miljoen dollar. Hij raakt steeds verder verstrikt in een web van dubbele deals en gevaarlijke situaties.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 4:3
×
Reviews (1)The Big Fall
Geschreven door: Jorrit
   17-03-2008
Een leuke actiefilm. De regisseur heeft ook een rol in deze film. Hoewel zijn regie zeer goed is, had hij beter niet kunnen gaan acteren. Zijn personage kan op sommige momenten een beetje saai overkomen. Maar het verhaal en plot zijn erg goed geregisseerd! Niets op aan te merken. Het is geen standaard actiefilm zoals we die gewend zijn!
Schrijf zelf een review
loading