The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In dit verhaal vervolgen we de avonturen van het titelpersonage Bilbo Balings tijdens zijn...
The Hobbit: The Desolation of Smaug

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Avontuur Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 35 min

In dit verhaal vervolgen we de avonturen van het titelpersonage Bilbo Balings tijdens zijn epische expeditie naar het verloren dwergenrijk Erebor. Hij wordt vergezeld door de tovenaar Gandalf de Grijze en dertien dwergen, onder leiding van de legendarische krijger Thorin Eikenschild.

Tolkien Dapperheid Spannend Fantasieavontuur Draken Historisch Fantasiewereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
The Hobbit: The Desolation Of Smaug Soundtrack

The Hobbit: The Desolation Of Smaug Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. The Quest For Erebor - From "The Hobbit - The Desolation Of Smaug"

Howard Shore

2. Wilderland - From "The Hobbit - The Desolation Of Smaug"

Howard Shore

3. A Necromancer

Howard Shore

4. The House Of Beorn - Extended Version

Howard Shore

5. Mirkwood - Extended Version

Howard Shore

6. Flies And Spiders - Extended Version

Howard Shore

7. The Woodland Realm - Extended Version

Howard Shore

8. Feast Of Starlight - From "The Hobbit - The Desolation Of Smaug"

Howard Shore

9. Barrels Out Of Bond - From "The Hobbit - The Desolation Of Smaug"

Howard Shore

10. The Forest River - Extended Version

Howard Shore

Anoniem
Ik heb weer genoten

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Pia
Een super leuke film! Ik heb gisteren de één hier op gekeken en ik heb vandaag meteen de tweede besteld! Het is een zeer spannende en goed doorgedachte film, met een echte cliffhanger op het einde, dus je wilt meteen de volgende zien. Ik ga zometeen de derde (en laatste) bestellen. Daarna ga ik zeker ook Lord of the rings kijken want daar heb ik ook veel goeds over gehoord.
Stefan
Man, wat zijn dit toch altijd fanatische films. Geweldige special effects, goede verhaallijn (alles loopt in elkaar over) en prima acteerwerk. Kan niet wachten tot het volgende deel uitkomt.
Als je van 't genre houdt en je kent de verhaallijn is elke film die de laatste opvolgt een MUST om te kijken. Een dikke 8!
Jannie
Ik heb eerst het eerste deel weer gekeken en daarna het vervolg. Bijf een liefhebber van Lord of the Rings en The Hobbit
Anoniem
Het is een hele leuke film
Anoniem
Tsja 't blijft een genre film dat het in de bioscoop nu eenmaal beter doet, maar voor de liefhebbers van Orks en grote spinnen wederom een avontuurlijk verhaal. En dat is waar het in dit deel ook een beetje aan schort. De beleving is bij mij toch dat dit ene boek met drie films teveel wordt opgerekt en de verhaallijn wordt vervangen door steeds extremere special effecten. Desalniettemin genoten van de film en in afwachting van het verlossende deel 3....
Anoniem
Ondanks de 2,5 uur lange film heb je het idee dat de film voorbij raast. Volop machtige special effects en natuurlijk het voortdraaiende verhaal in dit deel. Toen de film op zwart sloeg dacht ik dat er wat mankeerde aan de streaming, maar het was dat dit deel er al weer op zat. Een aanrader en het voortschrijdende verhaal zorgt dat je elk deel maar weer wil zien.
Anoniem
De film was erg mooi gemaakt en het verhaal was goed in elkaar gezet, zoals verwacht. De opbouw van de film zorgt ervoor dat je door wil blijven kijken om te zien hoe het afloopt. Het is zoals bij Frodo weer een gezelschap en er zijn verder een aantal overeenkomsten die ook bij de Lord of The Rings-trilogie voorkomen zoals de achtervolging van Gollum bij Bilbo Baggins. Ik vond het verhaal goed in elkaar gezet, de decorstukken en kostuums waren weer prachtig en het einde laat je weer heerlijk met een open einde zitten. Ik zeg fantastische film!
Anoniem
Is een geweldig 2 de deel. Ik hoop dat het volgende deel
ook zo goed is. Veel mooie effecten, leuke humor
Peggy
Supergoed deel twee van de verfilming van The Hobbit. Bij The Lord of the Rings moest alles in een korte tijd worden gepropt. In deze filmserie is er echter gelukkig veel tijd om het mooie verhaal te vertellen. Geweldige special effects, en de acteurs zijn ook super. Bilbo Balings is weer een meesterlijke Hobbit. Echt een film voor als je drie uur wil genieten. Avondvullend plezier, spannend.
Joyce
Wederom een hele mooie film met enorm veel spektakel en aandacht voor details. Na het eerste deel van The Hobbit kon ik niet wachten op het volgende deel. Heeft me enorm verrast, want wat ik stiekem erg leuk vind is dat als je de boeken hebt gelezen de film kijken nog steeds de moeite waard is, omdat er veel nieuwe elementen zijn toegevoegd en erg weinig herkenbaars terugkomt. Dit vind ik zeker meerwaarde. De film heeft me overdonderd door de mooie sketches en leuke spannende actiescènes.
Anoniem
Mooie film. Goede mix van actie en humor.
Anoniem
Prachtige beelden, mooi gefilmd. Had voor mij wel echter iets korter gekund.
Anoniem
Uiteraard geweldig! Effecten zeer mooi, vooral Smaug in de grot vol goud en edelstenen is weergaloos. Enige minpunt is dat het naar mijn inziens veel te veel afwijkt van het originele verhaal in het boek.
Anoniem
This is the best Numero Uno Film I have seen in its genre to date, the action and battle scenes are off the scale and it maintains the plot of LOTR. With plenty of humor too with the dwarves it looks like we will have very little conflict left as the hobbit takes on a HUGE Fire Dragon with iron hide and we have never seen so much wealth in gold, silver and copper ever before... You just have to watch this one at your largest screen possible, cause it incorporates all of the latest greatest technology!
Nick
Leuke film, ik ben benieuwd naar het laatste deel.
Anoniem
Na het bekijken van deel één van The Hobbit, kon ik niet wachten tot deel twee! Eenmaal in de bioscoop gelijk gaan kijken en het was het wachten waard. Deel 2 was ook weer spannend en onwijs goed in elkaar gezet.... en met de fantastische cliffhanger aan het eind kan ik opnieuw niet wachten tot het laatste deel. Wat is het boek dan toch heerlijk... dan lees je gewoon door!
Anoniem
Deel 1 was beter qua verhaal. In deel 2 zie je meer actie. Blijft genieten.
Anoniem
Geweldige film. Kan niet wachten op het derde deel!
Geert
Spannende sequel op de Hobbit. Het verhaal gaat in een geweldig tempo vooruit, geen kans of tijd om je te vervelen. Bilbo en de dwergen zijn nog steeds opzoek naar de Stad in de berg, waar al het goud en schatten liggen onder bescherming van de draak Smaug. Doel is de magische steen te vinden die het koningschap zal herstellen voor de dwergen. Terwijl zij op zoek zijn, zet Gandalf zijn eigen queeste voort, niet zonder gevaar. Smaug is indrukwekkend en de doordringende stem is schitterend. The beast is loose, revenge and death is coming.....ik ben benieuwd naar het derde en laatste deel, allicht een climax om u tegen te zeggen, en zo de weg te effenen naar The Lord of the Rings.
Anoniem
Dit deel was beter dan deel 1. Veel meer actie en spanning. Het overtreft de Lord of the Rings echter niet. Vond de stem van de spin in het bos alleen niet bij de spin passen, leek erg op de stem van Smeagol viel ons op. Desondanks hebben wij weer genoten en ik kan niet wachten tot het volgende deel uit komt.
Anoniem
geweldig
Roy
Grimmiger en vooral een verbetering t.o.v. het eerste deel.
Deze film zit beter in elkaar en het script heeft meer verrassingen.
In het eerste deel was het steeds de tovenaar Gandalf die de helden redde als ze in de problemen kwamen wat een beetje eentonig was.
Nu is dit niet zo en heeft hij zijn eigen problemen.
De film duurt twee en een half uur wat een lange zit is maar toch komt het einde als een verrassing want deze is volledig open en gaat letterlijk het beeld op zwart. Maar verder prima vermaak op naar het laatste deel.
Harry
Nog natrillend van de spanning schrijf ik deze review. Het is toch wel weer perfect gefilmd met alle special effects.... echt top. Hou je van dit genre? Echt kijken. Het thema is als vanouds... goed tegen kwaad en wie is het sterkst. Een perfect vervolg op deel 1. Soms wel een te soft momentje erin maar je zit echt 2 1/2 uur aan je scherm gekluisterd, zeker met een flat screen van 1 m doorsnee en surround systeem. Een beetje abrupt einde v.d. film maar wel direct snakkend naar deel 3...
Sander
Het blijven fantastische films en met de jaren worden ze steeds interessanter en geweldig om te zien. Het sleept je mee naar een fantasiewereld. Deel 2 stelt me absoluut niet teleur, de actie en geweldige shots zijn super. Je vraagt je ook af hoe maken ze het allemaal het lijkt allemaal zo realistisch echt en het doet me telkens verbazen en dan in die mooie landschappen. Ik verheug me al helemaal op deel 3 ik kan niet wachten . Must see & enjoy.
Anoniem
The Hobbit is een prima film om met je gezin te bekijken. Spanning van begin tot het einde. Mooi landschap en goede special effects. Er werd goed geacteerd. De film was ook grappig en met veel humor van de dwergen. Ik vond het einde wat teleurstellend, omdat het verhaal nog niet af was, terwijl het einde wel werd voorbereid. Een open einde, maar dat zal wel bewust gedaan zijn om deel III te maken. En inderdaad, heeft de draak een prachtige zware en lage angstaanjagende stem.
Een prima film om op een vrijdagavond te bekijken.
Anoniem
Deel één was in mijn ogen een prima blockbuster, maar eigenlijk is het pas in deel twee dat Peter Jackson alles echt in gang zet. De stukken staan op het bord en nu mag er dus volop gespeeld worden.

Het verhaal is een groot spektakelstuk zoals we van Midden-Aarde verwachten. Deze keer krijgen Bilbo en de dwergen o.a. te maken met spinnen, elfen en een nieuwe lading moordzuchtige orks. Martin Freeman bewijst dat hij dé perfecte acteur blijft om Bilbo te spelen. Over de cast gesproken: ook leuk om Stephen Fry te zien opduiken.

Maar dat mag dan allemaal leuk zijn, uiteindelijk kom je toch maar voor één reden: Smaug. De draak met de stem van Cumberbatch, een gigantisch en angstaanjagend filmmonster. Aftellen naar deel 3, zal ongetwijfeld een spectaculaire afsluiting worden van deze prachtige trilogie.

Absolute aanrader! Deze film krijgt van mij een 9!
Maarten
Leuke film!
loading