Alita: Battle Angel (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De cyborg Alita wordt zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar...
Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel

Actie Sciencefiction Avontuur
8.55 Taal:Engels Jaar:2019 Duur:1 u 57 min

De cyborg Alita wordt zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar verleden ontdekt ze haar ongelooflijke lot.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
Bekijk extra's
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Alita: Battle Angel: Preview & Making of

Bekijk hier bonus content van Alita: Battle Angel: een gratis preview van de film en krijg toegang tot een kijkje achter de schermen door de film te huren!

×

meJane Extra's

Making of - The Making of Alita Battle Angel
Deze video is beschikbaar na het huren van Alita: Battle Angel.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Kijk film

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

8.55/10.0
8
Geert
02-09-2019
We bevinden ons in de toekomst waarbij er leven op aarde is en het rijkere volk in de lucht leeft. Op aarde is armoede, geweld en Monster Ball. De wereldkampioen van dat spel krijgt een ticket to heaven. Alita is een cyborg die blijkt veel meer in haar mars te hebben dan gedacht. Wanneer ze ontdekt wie ze echt is, gaat ze de strijd aan met de onderdukkers van boven. Knap gemaakte film met echte acteurs en deels animatie. Leuk verhaal, al is het niet nieuw, goede spanning en flashy action. De acteurs zijn ook niet van de minste, Waltz, Connelly en Norton. SF aanrader.
loading