Alita: Battle Angel (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De cyborg Alita wordt zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar...
Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel

Actie Sciencefiction Avontuur 8.55
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:5.1 Jaar:2019 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 57 minuten

De cyborg Alita wordt zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar verleden ontdekt ze haar ongelooflijke lot.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

meJane Exclusive

Huur nu Alita: Battle Angel en krijg direct toegang tot unieke nooit eerder vertoonde filmspecials, enkel en alleen te zien op meJane.com.

×

meJane Exclusive

Making of - The Making of Alita Battle Angel
Deze video is exclusief te zien bij meJane.com en beschikbaar na huren van Alita: Battle Angel.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na afrekenen heb je direct toegang.

Kijk film

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

8.55/10.0
8
Geert
02-09-2019
We bevinden ons in de toekomst waarbij er leven op aarde is en het rijkere volk in de lucht leeft. Op aarde is armoede, geweld en Monster Ball. De wereldkampioen van dat spel krijgt een ticket to heaven. Alita is een cyborg die blijkt veel meer in haar mars te hebben dan gedacht. Wanneer ze ontdekt wie ze echt is, gaat ze de strijd aan met de onderdukkers van boven. Knap gemaakte film met echte acteurs en deels animatie. Leuk verhaal, al is het niet nieuw, goede spanning en flashy action. De acteurs zijn ook niet van de minste, Waltz, Connelly en Norton. SF aanrader.
loading