Alita: Battle Angel: De cyborg Alita wordt zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar verleden ontdekt ze haar ongelooflijke lot.
2019

Alita: Battle Angel

Bekijk reviews (1)
117 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: 5.1 Beeldformaat: 16:9
Actie Sciencefiction De cyborg Alita wordt zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar verleden ontdekt ze haar ongelooflijke lot. meer filminformatie
Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Alita: Battle Angel
De cyborg Alita wordt zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar verleden ontdekt ze haar ongelooflijke lot.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Alita: Battle Angel
Geschreven door: Geert
   02-09-2019
We bevinden ons in de toekomst waarbij er leven op aarde is en het rijkere volk in de lucht leeft. Op aarde is armoede, geweld en Monster Ball. De wereldkampioen van dat spel krijgt een ticket to heaven. Alita is een cyborg die blijkt veel meer in haar mars te hebben dan gedacht. Wanneer ze ontdekt wie ze echt is, gaat ze de strijd aan met de onderdukkers van boven. Knap gemaakte film met echte acteurs en deels animatie. Leuk verhaal, al is het niet nieuw, goede spanning en flashy action. De acteurs zijn ook niet van de minste, Waltz, Connelly en Norton. SF aanrader.
Schrijf zelf een review
loading