Jarhead 2: Field of Fire (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Met oorlogswonden en getraumatiseerd door de oorlog, krijgt korporaal Chris Merriman de leiding over een...
Jarhead 2: Field of Fire

Jarhead 2: Field of Fire

Actie Drama Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

Met oorlogswonden en getraumatiseerd door de oorlog, krijgt korporaal Chris Merriman de leiding over een unit die verantwoordelijk is voor het bevoorraden van een post op de rand van een gebied dat in handen is van de Taliban. Terwijl ze de vijandige Helmand provincie doorkruisen worden ze gestopt door een Navy Seal en krijgen ze een belangrijke internationale missie opgelegd: een Afghaanse vrouw, bekend door haar gevecht tegen de Taliban, moet in veiligheid gebracht worden en het land uit. Zonder enige hulp moeten Merriman en zijn team al hun moed en kogels verzamelen om zich een weg te banen door een land dat door oorlog wordt verscheurd en de vrouw in veiligheid brengen.

Actiescènes Spannend Intens Oorlogsactie Militaire tactiek Moderne oorlog Helmand

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading