Underworld: Awakening (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een jarenlange gevangenschap, ontdekt Selene dat de wereld is veranderd. De mensen weten dat Vampiers en...
Underworld: Awakening

Underworld: Awakening

Actie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 25 min

Na een jarenlange gevangenschap, ontdekt Selene dat de wereld is veranderd. De mensen weten dat Vampiers en Lycans bestaan en proberen beide onsterfelijke soorten uit te roeien. Selene moet nu de strijd aanbinden met zowel de mens als een nieuw Lycan-superras.

Geavanceerde wapens Intense actie Vampiers Blauwe tinten Toekomstig Dystopie

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Dennis
super goeie film

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Cobie
Een bijzondere film in de reeks van Underworld. Persoonlijk vind ik dit deel wat minder dan de eerdere delen. Sommige zaken zijn wat ver gezocht / erg onrealistisch. Zo overleefd Selene wel erg veel aanvallen bijvoorbeeld. Goed bedacht vind ik de rol van Antigen. Al met al kijk deze film al is het maar om het volgende deel te begrijpen.
Stephan
Heerlijk donker en soepel. Mooie verdere ontwikkeling van de serie. Maar geen grote verrassingen.
Michelle
Ik vond het echt een geweldige film. De andere delen heb ik ook gezien en deze sprong er bovenuit. Hij is geweldig gemaakt en net als alle andere delen echt super gemaakt.
Ik vind deze film echt een aanrader en zeker de mensen die de andere delen ook al hebben gezien zou ik zeggen: ga hem kijken! Heb je nog geen enkel deel gezien, ga dan eerst de andere delen kijken en dan deze, echt super gewoon!
Anoniem
Goede film. Als je ook Underworld gezien hebt, dan mag je deze film niet missen.
jordi
In deze film komt Kate Beckinsale (ook een rol in 'Van Helsing') terug in de huid van Selene. Ik vond deze film zeer geweldig. Bij deze film moet je niet de vorige gezien hebben om deze te begrijpen, wat jammer genoeg in Underworld Awakening wel zo is. De special effects zijn goed en de kostuums worden steeds beter en beter. Het geweldige aan deze film vond ik het open einde, nu weet je dat er alleszins (of ik hoop toch) dat er een vijfde film gaat komen. Met andere woorden, zeker waard om te kijken dus.
Anoniem
SUPER film!
Anoniem
Deze film vond ik persoonlijk wel meevallen in vergelijking met de eerdere delen. Maar ik vond 'm wel waard om te zien. En heb er ook best van genoten. De special effects zijn niet slecht. Het verhaal viel mij ook niet tegen. Al met al een leuke film om te zien op de tv.
Sandra
In Underworld Awakening kruipt Kate Beckinsale wederom in de rol van de koelbloedige vampier Selene. Je hoeft niet de vorige films gezien te hebben om deze film te begrijpen. Wel is het een mooie opvolger op de andere films. Dit deel is het bloeddorstigst, er zit ook meer actie in, waardoor er ook een paar hele spannende/enge stukjes tussen zitten. Ik had het vervolg anders verwacht, maar ben wel weer benieuwd naar het vervolg hierop!
Dirk Jan
Goede film. Je hoeft niet echt de eerste film gezien te hebben om het verhaal te snappen. Wij hebben hem gekeken in 3D. Was erg goed gemaakt. Hopen dat er zeker nog één van komt, dan zullen we hem zeker ook gaan kijken.
Anoniem
Ook in dit deel van Underworld weer genoeg actie. Goede film met een setting van deze tijd. Kan niet wachten tot we een versie in de verre toekomst krijgen.
Anoniem
In Underworld Awakening kruipt Kate Beckinsale wederom in de rol van de koelbloedige vampier Selene. Awakening heeft hetzelfde donkere sfeertje als de voorgaande Underworld-films. Dit deel is zelfs nog iets bloeddorstiger. Dat zorgt uiteraard voor de nodige actiescènes met, kenmerkend voor Wiseman, bijbehorende slow motion captures. Er zit zelfs zoveel actie in deze film dat je bijna niet met je ogen durft te knipperen uit angst om wat te missen. De special effects zijn helaas niet heel vernieuwend, maar desondanks wel gewoon goed. Al met al een zeer vermakelijke actiefilm. Ik verheug me al op het volgende deel...
da
Jaaahh hij was goed.
Nicole
Je hoort en leest zoveel over deze film, zowel positief als negatief, maar dat zal toch wel altijd zo blijven, ligt helemaal aan je eigen film-smaak! Ik vond dit vierde deel van Underwold een schitterende en ook weer spannende film, aan deze film klopt gewoon alles, het camerawerk, visual en special effects, de cast gewoon alles. Het ziet er ook allemaal erg echt uit. Goede actie-scenes en natuurlijk genoeg horror en bloedvergieten, en ook weer een goed script. Kate Beckinsale als Selene is in deze film weer even goed en ruig als in de vorige delen, en zelfs Michael Ealy-(Sebastian) zat perfect in zijn rol, eigenlijk net zoals de hele cast. Vooral de scenes waarin de personen transformeren, en de vecht scenes van Selene, vond ik prachtig en goed in beeld gebracht! Al met al zeker het kijken waard (als je tenminste van dit genre houdt?)...en er zal wel zeker nog een vijfde deel komen, wat ik ook zeker hoop?!
Anoniem
Ik heb de eerdere delen van Underworld gezien en vond die films erg goed. Dus toen ik zag dat Underworld Awakening te huur was ben ik hem direct gaan kijken. En ook deze keer werdt ik niet teleurgesteld. De film legt ditmaal wel wat meer nadruk op de actie dan het (soms verrassenede) verhaal. Maar de manier waarop het geheel gebracht wordt maakt dat de film voor de liefhebbers van dit genre niet teleurgesteld zullen worden. Er is wederom ruimte gelaten voor een vervolg en ik hoop dat deze ook zal komen.
Anoniem
Had al een beetje gehoord dat het vierde deel van underworld wat tegen zou vallen en dat klopt. Het haalt bij verre na niet de spanning en specialeffects als bij de eerste drie die toch wat realistischer overkwamen. Toch is het nog goed genoeg om af te kijken, maar verwacht er niet te veel van.
Anoniem
Het verhaal gaat door met UNDERWORLD AWAKENING. Dit vierde deel met het op het einde een kans op een vervolg.
Ik zou zeggen laat maar komen dat vijfde deel. Dit deel iets minder goed uitgewerkt maar toch een heel goed vervolg op de andere 3 delen. Het is de moeite waard om deze te kijken als je van vampieren en weerwolven films houdt.
Anoniem
Als je van dit genre houdt is het weer een film waar je eens goed voor kan gaan zitten. Beetje aan de korte kant maar om hem onnodig lang te rekken heeft ook weer geen zin. Waarschijnlijk komen er nog wel een paar extra delen aan. Hoofdrolspeelster Beckinsale ziet er weer goed uit in haar rol. Voor dit genre een redelijke verhaallijn. Special effects niks mis mee. Acteerprestaties niet altijd je van het, maar wat wil je als je bijvoorbeeld zo een groot harig pak aan hebt en wat gromgeluiden moet maken ;)
loading