Jarhead (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Jarhead volgen we soldaat Swoff (Gyllenhaal), die na een ontnuchterende periode in een Amerikaans opleidingskamp...
Jarhead

Jarhead

Drama Oorlog 6.83
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2005 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 58 minuten

In Jarhead volgen we soldaat Swoff (Gyllenhaal), die na een ontnuchterende periode in een Amerikaans opleidingskamp deelneemt aan een uitzending naar het Midden-Oosten. Als scherpschutter trekt hij door de ondraaglijke hitte, strijdend tegen Iraakse soldaten door de woestijn. Keihard, confronterend en zinloos.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Jarhead: Making of

Bekijk hier bonus content van Jarhead.

Deze film komt ook voor in

Reviews (3)

6.83/10.0
7
Stefan
03-10-2013
Wow...een film die rauw en puur laat zien wat die jongens daar doormaken. Geen idealisme, geen film voor de actie en bloedspetters. Gewoon zoals het er waarschijnlijk echt aan toe gaat. Ik zou niet met die jongens willen ruilen... Dat heeft de film mij wel laten inzien. Je denkt stoer met pistooltjes spelen, maar uiteindelijk gaat het er allemaal heel anders aan toe. Ik vind het een verhelderende film met een duidelijke opbouw. Ik geef een 7.
6
Anoniem
13-08-2013
Boeiende film, maar niet de moeite waard om nog een keer te kijken. Goed om te zien hoe het kan verkeren in een legerkamp. Deze jongens worden opgeleid tot militair, worden uitgezonden, maar mogen bijna geen actie ondernemen. Logisch dat je als militair gek wordt van de verveling. Goed acteerwerk!
7
Anoniem
03-03-2013
Als je me vraagt deze film samen te vatten vind ik dit moeilijk. Ik vind namelijk dat er niet echt een verhaal inzit, maar dit kan aan mij liggen. Ik heb de film voornamelijk afgekeken door het realistische acteren en omdat je op de één of andere manier toch geboeid blijft door de opbouw van de film. Geen spijt dat ik hem heb gehuurd, maar ik zeg eerlijk: geen aanrader. Een 7 en dan vooral voor de acteurs!
loading