The Amazing Spider-Man 2 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Peter Parker geniet van zijn leven als Spider-Man. Daar komt verandering in als New York bedreigd wordt...
The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 16 min

Peter Parker geniet van zijn leven als Spider-Man. Daar komt verandering in als New York bedreigd wordt door nieuwe vijanden. Spider-Man moet het opnemen tegen de superschurk Electro en een oude bekende: Harry Osborn.

Emotionele muziek Actievol Tragisch Opoffering Electro-effecten Hedendaags New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Geert
Goede film in de spiderman reeks. Geweldige actie en effecten. Peter Parker is nog altijd op zoek naar het waarom zijn ouders hem hebben achtergelaten, en vindt antwoorden in deze film. Ondertussen moet hij kiezen tussen zijn gevoelens voor Gwen en zijn wil om de mensen te helpen ook al brengt hij zichzelf en geliefden in gevaar. Verschillende bad-guys maken hun opwachting, Fox als Electro is echt wel een geladen ventje, schitterende effecten. Een vroegere vriend keert zich ook tegen spiderman en maakt hem het leven zuur en een gevecht met hem, brengt voor spiderman het grootste verlies mee dat hij zich had kunnen inbeelden. Natuurlijk opent de film de deur naar verdere verhalen, ....wachten op Spiderman III. Snelle film, goede acteurs, verbluffende effecten, humor en hier en daar wat sentiment. Aanrader.

Reviews

Sander
deze spider man film is in vergelijking met de voorgaande spider man films een slap aftreksel.
het verhaal is zeer langdradig en voorspelbaar. Als je deze film huurt, blijf je kijken in de hoop dat de actie dan toch gaat komen maar niks is minder waar. Na afloop van de film ben je blij dat je de televisie mag uitzetten. Geen aanrader dus wat mij betreft.
Alexander
Deze peperdure Amerikaanse speelfilm van Marc Webb is een geslaagde mengeling van actie, fantasy, romantiek en humor. Sommige fans van Spider-Man vinden de verfilmingen door deze regisseur echter zwak en zweren bij de creaties van Saim Raimi. Ik ben het daar niet mee eens. Deze versie is eveneens voortreffelijk. Het verhaal is leuk. Het tempo zit goed. De speciale effecten zijn werkelijk verbluffend (vb. : Electro). Er wordt goed geacteerd. Ik vind Andrew Garfield zowel als 'Peter Parker' dan als 'Spider-Man' overtuigender dan zijn voorganger Tobey Maguire. Hij komt menselijker en echter over. De interactie met Emma Stone (als zijn liefje 'Gwen Stacy') werkt voortreffelijk. Ook Dane DeHaan vind ik erg goed in de rol van 'Harry Osborn' en van 'Green Goblin'. Jamie Foxx zet op overtuigende wijze de rol van 'Electro' neer. Uitermate grappig is Marton Csokas als 'Dr. Ashley Kafka'. Hij deed mij denken aan de acteur Udo Kier. Deze prent staat garant voor dik twee uur kijkplezier. Ik kijk al uit naar 'The Amazing Spider-Man 3'!
Roy
Als je deze reeks Spider-man verfilmingen vergelijkt met de vorige Spiderman verfilmingen onder regie van Sam Raimi is de kwaliteit in alle opzichten een stuk minder. Verhaal ,tempo , uitdieping van karakters zelfs de speciale effects waren in de vorige serie een stuk beter wat naar mijn mening vooral te maken heeft met de kwaliteiten van de regisseur.
Wat overblijft is een film die aanvoelt als een herhalingsoefening van de vorige serie maar die de kwaliteiten van die reeks mist. Jammer.
Harry
het verbaasde mij dat er bij deze film nog geen reviews waren. nu snap ik het. mensen hebben de film in de bios gezien of niemand wil deze film zien. volgens mij is het, het laatste. 135 min film had zeker in 30 min. gekunt en dan heb je zeker niets gemist. traag, gekunsel met de special effects..slap verhaal, slechte bijrollen en dan ook nog een dramatisch slecht einde natuurlijk als opening voor deel 3. Daar zit ik niet op te wachten en volgems vele met mij.
loading