A Tail of Love (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bella Channing en haar grootmoeder, Lily, runnen een hondenasiel genaamd Bella's Rescue, voor allerlei soorten...
A Tail of Love

A Tail of Love

Familie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 23 min

Bella Channing en haar grootmoeder, Lily, runnen een hondenasiel genaamd Bella's Rescue, voor allerlei soorten honden, waaronder van gepensioneerde politie en militairen. Wanneer hun belangrijkste sponsor, Stockard's Pet Foods, hen plotseling laat weten dat ze het bedrijf hebben verkocht, wordt niet alleen de sponsoring stopgezet, maar beweert de nieuwe eigenaar ook dat het opvangcentrum op Stockard's eigendom staat. Met de dreiging van uitzetting in het vooruitzicht, gaan Bella en Lily op zoek naar de documenten die Lily's rechtmatige eigendom bewijzen. Wanneer alle pogingen mislukken, wendt Bella zich tot JR, de zoon en erfgenaam van het Stockard-landgoed en vraagt om zijn hulp.

Hondenopvang Hoopvol Hartverwarmend Huisdierenband Schilderachtig Heden Kleine stad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading