Another Cinderella Story (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is een musical. Het is magie. 'En ze dansten nog lang en gelukkig'. Dat is het sprookje van...
Another Cinderella Story

Another Cinderella Story

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 28 min

Het is een musical. Het is magie. 'En ze dansten nog lang en gelukkig'. Dat is het sprookje van Another Cinderella Story. In deze vrolijke remake speelt Selena Gomez de rol van Mary, een moderne Assepoester, compleet met dansschoenen in plaats van een glazen muiltje. Drew Seeley (High School Musical) speelt Joey, de charmante, dromerige nieuwe jongen op school die op zoek is naar een meisje om van te houden. Is Mary dat meisje? Boordevol muziek, dans en romantiek en allerlei verrassingen. Je zult zien dat Another Cinderella Story helemaal bij jou past!

Danswedstrijd Sprookjesachtig Komedietonen Dansbelangrijk Levendige dans Gemaskerd bal

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een hele leuke film vol met muziek en dans. Dit is een waardig sequel op A Cinderella Story.

Reviews

Ellen
Best wel een leuke film.
Anoniem
Deze film heeft wel wat weg van het Cinderella verhaal, maar heeft toch wel echt een ander verhaallijn. Gomez speelt weer leuk. De gemene stiefzusjes en de stiefmoeder zijn echt verschrikkelijk om naar te kijken. Zelfs niet eens grappig. Maar de rest is leuk. Goede muziek en er had van mij nog wel iets meer dans in mogen zitten.
Lynn
Als je zin hebt om een lekkere leuke makkelijke meidenfilm te kijken, dan is dit wel een aanrader! De verhaallijn is, zoals bij elke Cinderalla story, weer nagenoeg hetzelfde! Toch blijf het leuk om te kijken en om lekker in weg te dromen!
Maarten
Ja, echte feel good movie maar vond 'em ook een beetje gay. Niettemin toch een zeven.
Anoniem
Another Cinderella Story is een hippe, romantische en gezellige film. De magie tussen de hoofdrolspelers spat van het scherm af. De dans is ietwat voorspelbaar en de rol van hatelijk "stiefzusjes" & "stiefmoeder" ook. Toch is Another Cinderella Story zeer vermakelijk!
Danny
Het was een hele leuke film! Ik geef deze film een 8.
Brenda
Het was een leuke film. We hebben er met het hele gezin naar gekeken. Wij vinden dansen allemaal erg leuk. Maar de romantiek was er ook. Dus voor jong en oud. Gezellige film.
Folkert
Cinderella vond ik heeeeel erg leuk en ik wil hem iedere dag wel kijken maar dat kan natuurlijk niet. Een stoere jongen die beroemd is en verliefd wordt op een meisje dat het schoonmaakstertje in huis is. Die jongen houdt niet van tuthola's en danst met iemand die die hij niet kent, erg leuk!
loading