Coco (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Hij wil dolgraag net zo beroemd worden als...
Coco

Coco

Animatie Familie Musical
9.25 Taal:Engels Jaar:2017 Duur:1 u 41 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Hij wil dolgraag net zo beroemd worden als zijn idool Ernesto de la Cruz, maar muziek is verboden in zijn familie. Op mysterieuze wijze komt Miguel op de Dag van de Doden in het kleurrijke Dodenrijk terecht. Daar ontmoet hij Héctor en samen gaan ze op reis om het echte verhaal achter Miguels familiegeschiedenis te ontdekken.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Reviews (1)

9.25/10.0
10
Gerard
10-04-2018
Nou, ik ben niet snel sprakeloos tijdens an na het zien van een tekenfilm maar dit is een wel heel bijzondere!
Na een paar minuten heb je niet eens meer in de gaten dat je naar animatie aan het kijken bent. De karakters komen recht je hart in en de onderliggende boodschappen van dit verhaal zijn niet mis te verstaan. Hoe de Mexicanen met hun doden omgaan is op een onnavolgbare manier vorm gegeven. Met supermooi vondsten wordt dit verbeeld. Humor in combinatie met spanning en romantiek en met vlagen zelf een traan, zo realistisch. Hier kan menig `gewone` film een dikke punt aan zuigen. ZIEN!
loading