47 Ronin (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat een slechte heerser hun leider heeft vermoord en hen heeft verbannen zijn de 47 Ronin (Samurai zonder meester) uit...
47 Ronin

47 Ronin

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 54 min

Nadat een slechte heerser hun leider heeft vermoord en hen heeft verbannen zijn de 47 Ronin (Samurai zonder meester) uit op wraak en eerherstel. Nu ze niet naar huis kunnen terugkeren zijn ze genoodzaakt de hulp in te schakelen van Kai, een door hun verworpen halfbloed. Samen trotseren ze een wereld vol mythische wezens, magie en andere levensgevaarlijke bedreigingen.

Actie-avontuur Fantasievol Epic Eer Seppuku Ritueel Feodaal Japan Tengu Bos

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Nicole
Super film, de rollen worden uitstekend vertolkt en er zitten genoeg verschillende genres in verwerkt. De kwaliteit van de film vond ik van een hoog niveau (special en special effecten, kostuums en filmset). Keanu Reeves zet weer zoals van ouds een perfecte en overtuigende personage neer als de Bastaard Kai. De film is niet te overdreven, waardoor het prettig blijft om te kijken. De verhaallijn is geÔnspireerd op ware feiten van de 47 Japanse Ronins, deze 47 Ronins worden op de dag van vandaag elk jaar op 14 September nog steeds vereerd in Japan! (De film is helemaal in de Engelse taal).

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Stefan
Geweldige film. Waargebeurd (okť, enigszins aangedikt voor de film) en mooi verfilmd. Keanu Reeves vertolkt zijn rol weer prima, zoals je van hem mag verwachten. Meeslepend verhaal en spannend tot het eind. Als je van het genre houdt, een aanrader!! Ik geef de film een 8.
Geert
Zeer knappe film gebaseerd op ware feiten, een parel uit de rijke Japanse samoerai geschiedenis. Wanneer een samoerai heer wordt bedrogen door een andere heer en zijn magische heks, dient hij zichzelf van het leven te beroven en zijn samoerai worden alleen uit hun functie ontheven en verbannen. De dochter wordt ten huwelijk gegeven aan de bedrieger. Na een jaar staan de 47 samoerai die nu Ronins zijn opnieuw op om hun meester te wreken ook al betekent dit hun eigen dood gezien ze tegen het woord van de Keizer in gaan. Knappe sfeer, de betere acteurs en zeer knappe samoerai gevechtscŤnes. Reeves voelt zich goed thuis in dit genre. Mooi verhaal ook van eer en moed, een verhaal dat blijkbaar tot op heden jaarlijks wordt herdacht door de Japanners.
Harry
Deze film is een standbeeld van de Japanse cultuur. Eer, familietradities en trouw zijn de basisingrediŽnten van de die cultuur. Los van alle fictie die gecreŽerd is, is dat dan ook schitterend gefilmd. Helaas niet in Japan maar in Bulgarije en in een Engelse studio... uhm! Uiteraard gaat het ook over het goede tegen het kwade en de liefde. Muziek is gaaf, acties zijn spectaculair, aardige acteerprestatie van Keanu en spannend script. Gewoon kijken dus.
loading