War for the Planet of the Apes: In War for the Planet of the Apes worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken.
×
War for the Planet of the Apes
In War for the Planet of the Apes worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)War for the Planet of the Apes
Geschreven door: Jacqueline
   21-03-2018
Had van de derde Planet of the Apes meer verwacht, 1 en 2 vond ik beter.
Geschreven door: Ronald
   13-01-2018
Goede film, Mooi gemaakt. Verhaal gaat verder 15 jaar na de gebeurtenissen van de laatste film en verteld het verhaal over de bijna uitgestorven mens die nog niks geleerd heeft van de geschiedenis, en de apen die in vrede proberen te leven maar gedwongen worden om zich steeds weer te verdedigen tegen de agressie van sommige mensen. Mooie aangrijpende film met een goed verhaal, zeker de moeite waard om te kijken.
Geschreven door: Christophe
   01-11-2017
Tegenvallend bleitfilmpje!
Schrijf zelf een review