The Equalizer 3 (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Robert McCall is met een schone lei begonnen, maar heeft het moeilijk om zich met zijn misdaden te verzoenen. Het...
The Equalizer 3

The Equalizer 3

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 45 min

Robert McCall is met een schone lei begonnen, maar heeft het moeilijk om zich met zijn misdaden te verzoenen. Het leventje in Zuid-ItaliŽ bevalt hem echter wel. Wanneer hij ontdekt dat zijn nieuwe vrienden onder de duim gehouden worden door de lokale maffia, besluit hij hier iets aan te doen.

Spannend Gewelddadig Actiethriller Intense actie Hedendaags SiciliŽ

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
McCall zit ondertussen in ItaliŽ en zoekt de rust op. De rust blijft niet lang duren als de maffia het dorpje onderdrukt. McCall kan zich niet afzijdig houden en doet waar hij goed in is. Denzel op zijn best, cool maar zeer effective. Snelle acties volgen elkaar op, afgewisseld met rustige italiaanse vakantie sfeertjes. Goed geacteerd, zonder veel grote namen, spannend en in lijn met de eerste 2 films, het einde onthult ook nog een leuk detail met referentie naar de vorige films. Geen vernieuwend scenario maar de film houdt je in spanning en zorgt voor meer dan 2u sensatie. Aangeraden.

Deze film komt ook voor in:

loading