Trolls Band Together (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Poppy en Branch zijn nu eindelijk officieel een stelletje. Als ze...
Trolls Band Together

Trolls Band Together

Animatie Muziek
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 28 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Poppy en Branch zijn nu eindelijk officieel een stelletje. Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers:. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken - Velvet en Veneer - gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

BroZone Muzikaal avontuur Vrolijke toon Familiehereniging Kleurrijk Hedendaags Trolls wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Trolls Band Together Soundtrack

Trolls Band Together Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading