Spider-Man: No Way Home: Nu de ware identiteit van Spider-Man is prijsgegeven, kan Peter zijn normale leven niet langer meer scheiden met dat van zijn rol als superheld. Hij schakelt vervolgens de hulp van Dr. Strange in om dit alles ongedaan te maken. Dit brengt echter enorme risico's met zich mee, waarbij hij gedwongen wordt te ontdekken wat werkelijk nodig is om Spider-Man te zijn.
Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home

Actie Avontuur 7.92
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2021 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 22 minuten
Nu de ware identiteit van Spider-Man is prijsgegeven, kan Peter zijn normale leven niet langer meer scheiden met dat van zijn rol als superheld. Hij schakelt vervolgens de hulp van Dr. Strange in om dit alles ongedaan te maken. Dit brengt echter enorme risico's met zich mee, waarbij hij gedwongen wordt te ontdekken wat werkelijk nodig is om Spider-Man te zijn.
Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

meJane Exclusive

Huur nu Spider-Man: No Way Home en krijg direct toegang tot unieke nooit eerder vertoonde filmspecials, enkel en alleen te zien op meJane.com.

Reviews (1)

7.92/10.0
9
Eva
14-04-2022
Tom Holland en real life sweetheart Zendaya gaan na de ontmaskering van Spider-Man all the way in 'Spider-Man: No Way Home'. Met tante May (Marisa Tomei), best buddy Ned (Jacob Batalon) wordt de hulp ingeroepen van Dr Strange (Benedict Cumberbatch). Echter.. dit zet de hele wereld op z'n kop en Spider-Man moet de strijd aangaan met alle Spider-Man villains uit de multiverse, gespeeld door dezelfde acteurs uit de vorige Spider-Manfilms als Alfred Molina, Willem Dafoe en Jamie Foxx! Be prepared.. voor een zinderende, onheilspellende, grootse Jon Watts filmervaring met fantastische actie, romance en diepgang. Ga terug naar je kindertijd en be ready voor een vervolg op de vorige Spider-Mans.
loading