Spider-Man: No Way Home (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nu de ware identiteit van Spider-Man is prijsgegeven, kan Peter zijn normale leven niet langer meer...
Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home

Actie Avontuur
8.25 Taal:Engels Jaar:2021 Duur:2 u 22 min

Nu de ware identiteit van Spider-Man is prijsgegeven, kan Peter zijn normale leven niet langer meer scheiden met dat van zijn rol als superheld. Hij schakelt vervolgens de hulp van Dr. Strange in om dit alles ongedaan te maken. Dit brengt echter enorme risico's met zich mee, waarbij hij gedwongen wordt te ontdekken wat werkelijk nodig is om Spider-Man te zijn.

Huurprijs: €4,99 of 10 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Spider-Man: No Way Home: Making of

Bekijk hier bonus content van Spider-Man: No Way Home.

Reviews (2)

8.25/10.0
9
Tim
01-10-2022
Goeie film
9
Eva
14-04-2022
Tom Holland en real life sweetheart Zendaya gaan na de ontmaskering van Spider-Man all the way in 'Spider-Man: No Way Home'. Met tante May (Marisa Tomei), best buddy Ned (Jacob Batalon) wordt de hulp ingeroepen van Dr Strange (Benedict Cumberbatch). Echter.. dit zet de hele wereld op z'n kop en Spider-Man moet de strijd aangaan met alle Spider-Man villains uit de multiverse, gespeeld door dezelfde acteurs uit de vorige Spider-Manfilms als Alfred Molina, Willem Dafoe en Jamie Foxx! Be prepared.. voor een zinderende, onheilspellende, grootse Jon Watts filmervaring met fantastische actie, romance en diepgang. Ga terug naar je kindertijd en be ready voor een vervolg op de vorige Spider-Mans.
loading