Spider-Man: Far From Home: Na Avengers: Endgame keert Peter Parker terug in Spider-Man: Far From Home. Hij besluit om samen met zijn beste vrienden op vakantie naar Europa te gaan. Het plan van Peter om een paar weken geen superheld te zijn, moet hij snel schrappen wanneer hij met tegenzin instemt om Nick Fury te helpen het mysterie van verschillende elementaire aanvallen van wezens te ontrafelen. Spider-Man en Mysterio bundelen hun krachten om de chaos op het continent te bestrijden, maar niets is wat het lijkt.
×
Spider-Man: Far From Home
Na Avengers: Endgame keert Peter Parker terug in Spider-Man: Far From Home. Hij besluit om samen met zijn beste vrienden op vakantie naar Europa te gaan. Het plan van Peter om een paar weken geen superheld te zijn, moet hij snel schrappen wanneer hij met tegenzin instemt om Nick Fury te helpen het mysterie van verschillende elementaire aanvallen van wezens te ontrafelen. Spider-Man en Mysterio bundelen hun krachten om de chaos op het continent te bestrijden, maar niets is wat het lijkt.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (1)Spider-Man: Far From Home
Geschreven door: Geert
   17-11-2019
We bevinden ons in het post Avnengers tijdperk, enekelen zijn verdwenen sommigen gebleven, Spiderman is daar één van. Liefst van al zou hij een gewoon leven leiden zoals alle teenagers en genieten van zijn schooltijd, buitenaardse entiteiten beslissen daar anders over en Spiderman moet in actie komen. De typische humor is gebleven en het verhaal neemt een interessante wending. Maar de magie ontbreekt een beetje vind ik al is het technische vernuft en effecten ongeloofelijk. Benieuwd naar het volgende verhaal en hoe het in lijn loopt of net niet met de vroegere spiderman films?
Schrijf zelf een review
loading