Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Marvel Studios' Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de...
Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 2 u 1 min

In Marvel Studios' Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

Visuele Stijl Dramatisch Multiversum Dynamische Camera Moderne Tijd Sanctum Sanctorum

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Doctor Strange in the Multiverse of Madness Soundtrack

Doctor Strange in the Multiverse of Madness Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify
Eva
Tijd om in de fantastische multi-layered wereld te stappen gecreŽerd door regisseur Sam Raimi. Hij neemt ons mee in de multiverse waar alles mogelijk is, waar er geen eind komt aan verrassingen, naast elkaar lopende realiteiten en verhaallijnen. Raimi regisseerde de eerste Spider-Man serie met Tobey Maguire, en is terug met deze Marvel's superhero movie.

Fantastische Benedict Cumberbatch als Doctor Strange teams up met een mysterieuze teenager uit zijn dromen die kan tijdreizen tussen verschillende multiverses. Zij reist door de werelden waarin ze allerlei bedreigingen bevecht, ook andere-universe versies van Doctor Strange. Samen moeten ze de wereld redden en de wipe out van miljarden mensen voorkomen. Bekende superheroes Wanda the Scarlet Witch, Wong en meer zijn terug, ťn we zien een paar nieuwe gezichten...

Doctor Strange is mystical en supersnel, complex en gedurfd. Al verschillende nominaties en een supersterke cast.

Deze film komt ook voor in:

loading