Thor (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De wereld kent veel helden... maar slechts n van hen is een god. Wanneer de arrogante strijder Thor van zijn thuiswereld...
Thor

Thor

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 50 min

De wereld kent veel helden... maar slechts n van hen is een god. Wanneer de arrogante strijder Thor van zijn thuiswereld Asgard wordt verbannen naar de aarde, moet hij vechten om zijn verloren krachten terug te winnen. De gevallen god van de donder wordt achtervolgd door een invasieleger dat is gestuurd om hem te vernietigen. Nu moet hij de strijd aangaan en leren wat het betekent om een echte held te zijn.

Hammer Mjolnir Strijd Kosmisch Mythologie Visueel Rijk Asgard

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgi? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een goede spannende film met een goede vlotte opbouw, dus niet zo'n film die traag op gang komt. Einde vond ik persoonlijk ook wel leuk en goed bedacht.
Ik geef deze film een dikke 8 en hij is dus zeker het kijken waard. Ondanks dat hij toch 10 Moviepoints is heb je er wel een goede film voor!

Reviews

Nicole
Leuke vermakelijke film. Thor, een superheld uit de Marvel comics waarop deze film is gebaseerd. Deze superheldenfilm is uitgebracht in 2011. Een film die ietwat overdreven actie bevat, wel natuurlijk behorende bij een superheld uit de Marvel reeks. Leuke goed opgezette verhaallijn met hier en daar ook de nodige humor. De special en visuele effecten zijn oke. Als je van dit genre houd en van Marvel superhelden, is deze film zeker een aanrader. Leuke hiervan is dat er inmiddels nog 2 films van Thor zijn uitgebracht.
loading