The Bad Guys (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Een topteam van criminele dieren staat voor hun grootste uitdaging ooit:...
The Bad Guys

The Bad Guys

Actie Komedie Misdaad Familie Animatie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 36 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Een topteam van criminele dieren staat voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf, doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake, koele meester in vermommingen Mr. Shark, krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula, alias Webs. Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Foute Jongens worden goed. Begeleid door hun mentor Professor Marmalade, een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Foute Jongens iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr Wolf de rest overtuigen om de 'Goede Jongens' te worden.

Dierenhoofdrol Spannend Humoristisch Identiteitscrisis Kleurrijke animatie Moderne tijd Stadsavontuur

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
mario
Geniaal filmpje, voor een klassiek gegeven. Het heeft alle elementen die het goed doen in een hypocriete samenleving. Duidelijk zwart-wit, goed-slecht, preuts, maar wel een vleugje romantiek. Het unieke zit in de tekenstijl. Klassieke 2D gezichten in een 3D omgeving. Niet dat het echt opvalt in de 2D van de thuis TV of monitor, zelfs al zou de media 3D ondersteunen.
En het is een "veilige film" voor de kinderen, en volwassenen krijgen genoeg hints en subtiele verwijzingen om het leuk te houden. Oftewel, goeie cinema.

Deze film komt ook voor in:

loading