Dog (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Briggs is een voormalige Airborne Ranger die als gevolg van hersenletsel afscheid heeft moeten nemen van het leger....
Dog

Dog

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 37 min

Briggs is een voormalige Airborne Ranger die als gevolg van hersenletsel afscheid heeft moeten nemen van het leger. Briggs' voormalige commandant biedt hem de kans om zijn werk als soldaat nieuw leven in te blazen als hij Lulu, een hond in dienst van het leger met oorlogstrauma's, naar Arizona rijdt voor de begrafenis van de soldaat met wie Lulu lange tijd samenwerkte.

Trouwe hond Emotioneel afscheid Kameraadschap Amerikaanse landschap Arizona

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Geert
Lulu is een hond die gediend heeft in het leger en wanneer haar baas overlijdt, wordt ook zij door het leger afgedankt. Aan een ranger wordt gevraagd de hond weg te brengen naar de basis waar ze de hond zullen laten inslapen. Onderweg wordt de band tussen de ranger en de hond sterker en het afscheid wordt moeilijk. Mooie film over vriendschap tussen mens en dier maar doet je ook nadenken over hoe we dieren behandelen.Ik had zelf wel een ander verhaal verwacht en eerder komedie zoals aangegeven, maar het is eerder drama verhaal. Film voor een rustige vrijdagavond zonder veel actie of spanning
loading