Beethoven's 2nd: NEDERLANDS ONDERTITELD. Tot op heden had Beethoven een heerlijk hondenleven. In Beethoven 1 zagen we dat hij een nieuw thuis had gevonden bij de Newton's, en het hart van de hele familie wist te veroveren, inclusief van zijn onwillige baasje. Wat kan Beethoven zich nog meer wensen? Vrouw en kinderen! Beethoven wordt verliefd op de innemende Missy en wil graag zijn eigen gezinnetje stichten. Maar Missy's gemene bazin Regina en haar domme vriend gooien roet in het eten.
×
Beethoven's 2nd
NEDERLANDS ONDERTITELD. Tot op heden had Beethoven een heerlijk hondenleven. In Beethoven 1 zagen we dat hij een nieuw thuis had gevonden bij de Newton's, en het hart van de hele familie wist te veroveren, inclusief van zijn onwillige baasje. Wat kan Beethoven zich nog meer wensen? Vrouw en kinderen! Beethoven wordt verliefd op de innemende Missy en wil graag zijn eigen gezinnetje stichten. Maar Missy's gemene bazin Regina en haar domme vriend gooien roet in het eten.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Beethoven's 2nd
Geschreven door: Robin
   05-08-2021
Blijft een van mijn favoriete films
Geschreven door: Marije
   21-01-2011
Leuke film! Het is spannend, grappig en schattig. Leuk om te zien hoe een hond verliefd wordt. Ook was het leuk dat ze puppy's kregen.
Schrijf zelf een review
loading