The Great Alaskan Race (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vlak na het verwerken van een persoonlijke tragedie staat weduwe, vader en kampioen hondenmenner Leonhard...
The Great Alaskan Race

The Great Alaskan Race

Drama
6.05 Taal:Engels Jaar:2019 Duur:1 u 21 min

Vlak na het verwerken van een persoonlijke tragedie staat weduwe, vader en kampioen hondenmenner Leonhard 'Sepp' Seppala voor de volgende loodzware uitdaging. Na het uitbreken van een difterie-uitbraak in Nome, Alaska, moet hij meer dan duizend kilometer afleggen in de sneeuw om een antigif af te leveren bij het ziekenhuis. Met het leven van zijn eigen kind op het spel, vecht Sepp samen met zijn roedel van sledehonden tegen het onmogelijke.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Reviews (1)

6.05/10.0
4
Nicole
01-01-2021
Een amerikaanse actie/avonturenfilm uit 2019, geregisseerd en geschreven door Brian Presley, die ook de hoofdrol vertolkt van Sepp. De film is opgenomen in Colorado. Het verhaal speelt zich af in Alaska 1917. Alaska, 1917. De film begint met Leonhard 'Sepp' Seppala die voor de derde keer op rij de (sleehonden)Race wint. In het stadje Nome waar Sepp woont breekt een epidemie difterie uit, welke alleen de kinderen treft, zo ook zijn dochtertje. Sepp moet 1100 kilometer met zijn sleehonden afleggen om het vaccin te gaan halen. Film is oppervlakkig en mattig geacteerd. Weinig actie en diepgang!
loading