The Great Alaskan Race: Vlak na het verwerken van een persoonlijke tragedie staat weduwe, vader en kampioen hondenmenner Leonhard 'Sepp' Seppala voor de volgende loodzware uitdaging. Na het uitbreken van een difterie-uitbraak in Nome, Alaska, moet hij meer dan duizend kilometer afleggen in de sneeuw om een antigif af te leveren bij het ziekenhuis. Met het leven van zijn eigen kind op het spel, vecht Sepp samen met zijn roedel van sledehonden tegen het onmogelijke.
×
The Great Alaskan Race
Vlak na het verwerken van een persoonlijke tragedie staat weduwe, vader en kampioen hondenmenner Leonhard 'Sepp' Seppala voor de volgende loodzware uitdaging. Na het uitbreken van een difterie-uitbraak in Nome, Alaska, moet hij meer dan duizend kilometer afleggen in de sneeuw om een antigif af te leveren bij het ziekenhuis. Met het leven van zijn eigen kind op het spel, vecht Sepp samen met zijn roedel van sledehonden tegen het onmogelijke.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The Great Alaskan Race
Geschreven door: Nicole
   01-01-2021
Een amerikaanse actie/avonturenfilm uit 2019, geregisseerd en geschreven door Brian Presley, die ook de hoofdrol vertolkt van Sepp. De film is opgenomen in Colorado. Het verhaal speelt zich af in Alaska 1917. Alaska, 1917. De film begint met Leonhard 'Sepp' Seppala die voor de derde keer op rij de (sleehonden)Race wint. In het stadje Nome waar Sepp woont breekt een epidemie difterie uit, welke alleen de kinderen treft, zo ook zijn dochtertje. Sepp moet 1100 kilometer met zijn sleehonden afleggen om het vaccin te gaan halen. Film is oppervlakkig en mattig geacteerd. Weinig actie en diepgang!
Schrijf zelf een review
loading