Bullet Proof (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Thief (James C. Clayton) pleegt de overval van zijn leven wanneer hij de psychotische drugsbaron Temple (Vinnie...
Bullet Proof

Bullet Proof

Actie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 26 min

The Thief (James C. Clayton) pleegt de overval van zijn leven wanneer hij de psychotische drugsbaron Temple (Vinnie Jones) berooft. Het plan verloopt vlekkeloos totdat de dief een verstekeling in zijn vluchtauto ontdekt - Temple's zwangere vrouw, Mia (Lina Lecompte). Met Temple en zijn beste huurmoordenaar, The Frenchman (Janvier Katabarwa), in de achtervolging, moet The Thief een keuze maken tussen een snelle ontsnapping of een riskante omweg om Mia te helpen ontsnappen aan haar man die haar mishandeld. Hoe dan ook, hun enige kans om levend te ontsnappen, is rijden.

Actiescènes Achtervolging Spannend Misdaad Camerabewegingen Heden Vliegtuigkerkhof

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading