Acceleration (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vladik Zorich is een misdaadbaas in Los Angeles die zich bezighoudt met wapen- en mensenhandel, gokken en drugs. Als...
Acceleration

Acceleration

Actie 4.55
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2019 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 22 minuten

Vladik Zorich is een misdaadbaas in Los Angeles die zich bezighoudt met wapen- en mensenhandel, gokken en drugs. Als hij wordt verraden door zijn meest betrouwbare handlangster Rhona Zyocki, komen zij recht tegenover elkaar te staan. Vladiks neiging tot macht en geweld drijft hem ertoe de jonge zoon van Rhona te ontvoeren. Om de vrijlating van haar zoon te bewerkstelligen wordt Rhona gedwongen deel te nemen aan de eliminatie van de vijanden van Vladik.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

4.55/10.0
4
Barbara
22-08-2021
De titel van de film wekt de verwachting dat je een snelle actiefilm te wachten staat. Niets is echter minder waar. Wij vonden het een rommelige film met een wat onsamenhangend en erg dun plot. Van snelle actie is al helemaal geen sprake. Vooral de personage van Dolph Lundgren, die vanachter zijn PC als een soort van Big Brother de opdrachtjes uitdeelt - en dat dan 5x achterelkaar op bijna identieke wijze - is ronduit niet echt een acceleration.. Blijft over een matige film die je op zich wel uitkijkt, maar die je wat onbevredigd achterlaat.
loading