Original Gangster (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Crimineel Milo toont medelijden nadat hij de ouders van Castor doodt en laat het jongetje leven. Eenmaal...
Original Gangster

Original Gangster

Misdaad Actie
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 46 min

Crimineel Milo toont medelijden nadat hij de ouders van Castor doodt en laat het jongetje leven. Eenmaal volwassen is Castor dakloos, drinkt zwaar en steelt van mensen in het fabelachtig Londen. Bij toeval wordt Castor herenigd met Milo, die nu een succesvolle drugshandelaar is. Hij biedt Castor een zekere stabiliteit als hij hem een kans geeft om een kleine drugsdeal tot een goed einde te brengen. Na het verknallen van zijn werk, stuurt Milo Castor naar zijn vriend Jean-Baptiste Philippe, een maffiabaas. Castor moet weldra een keuze maken tussen het gewelddadige, lege leven van een crimineel of het nastreven van zijn levensdroom om een eigen gezin te hebben.

Acteerprestaties Geweld Donker Wraakthema Contrastrijk Moderne Tijd Londen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading