Corrective Measures (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In San Tiburon is een zwaar beveiligde gevangenis, bewoond door monsters, cyborgs en superschurken. Allen zijn...
Corrective Measures

Corrective Measures

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 42 min

In San Tiburon is een zwaar beveiligde gevangenis, bewoond door monsters, cyborgs en superschurken. Allen zijn uitgerust met schokbanden en apparatuur dat hun superkrachten dempt. De opzichter, directeur Devlin, is net zo verdorven als de gevangenen. Hij is geïnteresseerd in het onvindbare fortuin van Julius Loeb. De laatstgenoemde is de beruchtste gevangene en een supergenie dat zijn rijkdom niet zomaar afstaat. De fragiele rust in de gevangenis verandert in chaos met de komst van Payback, een moorddadige burgerwacht met bloederige bedoelingen. De orde wordt daarnaast officieel op zijn kop gezet als een slechterik met zijn elektrische gaven het gevangenissysteem platlegt.

Actiescènes Geweld Actievol Superkrachten Speciale effecten Futuristisch San Tiburon

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading