Darkness of Man (2024) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee jaar geleden zag Interpol-agent Russell Hatch de nasleep van een misgelopen routine-inval waarbij zijn...
Darkness of Man

Darkness of Man

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2024 Duur: 1 u 44 min

Twee jaar geleden zag Interpol-agent Russell Hatch de nasleep van een misgelopen routine-inval waarbij zijn informante omkwam. Sindsdien speelt Hatch de rol van vaderfiguur voor haar zoon Jayden. Wanneer een oude CIA vriend hem waarschuwt voor een dreigende oorlog tussen de Russische, Albanese en Koreaanse maffia in Los Angeles, gelooft Hatch hem eerst niet. Twee Russische criminelen vallen echter al snel Jayden's grootvader aan in Koreatown. Gelukkig worden ze opgewacht door een woedende Hatch die met hen vecht om de oude man en zijn zaak te beschermen. Door de aanval besluit Hatch een plan op te stellen om Jayden en diens grootvader te beschermen tegen de dreigende oorlog tussen de genadeloze bendes.

Actiescènes Donkere sfeer Actievol Wraak Donkere beelden Moderne tijd Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading