Out of Death (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de rouwende Shannon Mathers het as van haar vroegtijdig overleden vader uitstrooit in het bos, is ze getuige...
Out of Death

Out of Death

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 32 min

Wanneer de rouwende Shannon Mathers het as van haar vroegtijdig overleden vader uitstrooit in het bos, is ze getuige van een politieagent die een ongewapende man neerschiet en vermoordt. Ze legt alles vast met haar telefoon voordat ze ontdekt wordt. Ze vlucht vervolgens de bossen in en weet ternauwernood aan de moorddadige agent te ontsnappen. Als ze de gepensioneerde politieagent Jack Harris tegenkomt, vraagt ze hem om hulp.

Politie Spannend Dreigend Misdaad Achtervolging Heden Bosgebied

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Out of Death aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL 5.1 16:9
Barbara
Een wat merkwaardige film, maar toch spannend genoeg om naar te kijken. De film vertelt het verhaal over de jonge Shannon Mathers die tijdens een wandeling het as van haar overleden vader wil uitstrooien. Niet wetend dat ze getuige is van een politieagente die een ongewapende man neerschiet en vermoordt. Shannon die alles heeft vastgelegd met haar camera moet op de vlucht voor deze corrupte politie, die overigens nogal kneuterig en amateuristisch te werk gaat. Het is echt een film die in de Corona tijd is opgenomen. Maar desalniettemin de moeite waard om deze film te gaan kijken.
loading