The Marksman (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Langs de grens tussen de VS en Mexico in Arizona heeft Jim Hanson, een veeboer en Vietnamveteraan, het moeilijk. Zijn...
The Marksman

The Marksman

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 43 min

Langs de grens tussen de VS en Mexico in Arizona heeft Jim Hanson, een veeboer en Vietnamveteraan, het moeilijk. Zijn geliefde vrouw is net overleden aan kanker en de bank staat op het punt zijn enorme eigendom af te nemen. Zijn rustige leven wordt plotseling verstoord door de onverwachte komst van twee illegale immigranten die de grens naar zijn land oversteken.

Achtervolging Spannend Moed Vuurgevechten Hedendaags Arizona

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Barbara
In deze film acteert Neeson een wat meer ingetogen rol. Niet dat er helemaal geen actie in zit, maar beduidend minder dan in bijvoorbeeld "taken". Het begin van het verhaal staat duidelijk omschreven bij de aankondigingstekst. Daarna gebeuren er eigenlijk geen onverwachte dingen. Wat dat betreft zit de film eigenlijk heel strak in elkaar. Dat maakt dat de film wel lekker wegkijkt; je hoeft er niet de hele tijd de aandacht bij te houden. Leuk is de band die Jim (Neeson) gaandeweg opbouwt met de jonge intelligente Miguel. Wij hebben de film 2x gekeken in de huurperiode. Fijne degelijke film!

Deze film komt ook voor in:

loading