Jane Harper's The Dry (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Agent Aaron Falk keert terug naar zijn geboortestad om de moord op zijn jeugdvriend Luke en diens gezin op...
Jane Harper's The Dry

Jane Harper's The Dry

Thriller Drama Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 52 min

Agent Aaron Falk keert terug naar zijn geboortestad om de moord op zijn jeugdvriend Luke en diens gezin op te lossen. Hij wordt niet met open armen ontvangen. De zaak lijkt een verband te hebben met een oude moord van 20 jaar geleden, waarbij Aaron en Luke zelf betrokken waren. Naarmate Aarons onderzoek vordert wordt hij tegengewerkt en bedreigt door verdachten en zelf verdacht door de lokale politie. Hij wordt tegen wil en dank terug gesleurd in de beerput van wantrouwen, bedrog en moord die de stad al decennia lang in z'n greep houdt.

Onderzoek Onthulling Droogte Dor landschap Platteland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
An
Goede film, goed verhaal. thriller zou ik het niet noemen, meer onderzoek, psychologisch, mysterie.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Merel
Mooie en boeiende opbouw, verwachtte alleen dat er meer tussen de vrienden aan de hand was. Jammer dat er geen connectie was tussen het verleden en het heden.
Daarnaast niet genoeg spanning vooral als je kijkt naar de leeftijd.
Mooie film maar ik had meer verwacht.
Peter
goed verhaal,ingetogen vertolkingen. mooie film.
Jan Paul
Het wordt nergens in de film echt een thriller dus die 'tag' is misleidend. Het is meer een psychologische detective film. Gefilmd op prachtige locaties (natuurreservaat), dat wel! Kortom: degelijke film die nergens uitstijgt tot een must see.
loading